Diriliş Ertuğrul - evet bazi sacmaliklar var.ertugrul beyin oglunu kurtaran

Diriliş Ertuğrul Diriliş Ertuğrul
evet bazi sacmaliklar var.ertugrul beyin oglunu kurtaran maria biranda hain oldu.ares diye biri yok tarihte.musluman oluyor.tamam guzelde ares tek gozlu burda verilmek istenen mesaj baska.butun dizilerde bilincalti mesajlar var.bu guzelim dizide olmasa olmazmi.neyse..
tarihte sultanin yemekten zehirlendigi dogru.ama oglunun suclandigi soyleniyor.ama kesin bir bilgi yok.mahperi hatunun sucluluguyla ilgili bisey cikmadi.sonucta yinede bilgilerden yola cikarak guzel işlemişler.ama cenezayi neden gostermediler..
aslinda devleti yonetenler padisahlar sultanlar hep tehlikedeler.neden yedikleri ictiklerine dikkat etmezler.zehirlimi degilmi diye.
insallah saadettin biran once sultan alaadinin oglu tarafindan oldurulur.sanirim ölumu feci olmus.

bu arada ertugrul ve obasi haric..saray bölumleri biraz muhtesem yuzyila benzetilmis ama kesinlikle sadece konusma tarzlari falan.yoksa dirilis kadar asla guzel olamaz.cunku o dizide aciklik vardi tarihi kötuleme vardi.neyse..
dirilise basarilar..
21:04 de yazan yorumcu.sultanin ertugrulu bagislamasinin sebebi; cunku ertugrul sucsuzdu ve sultan alaadinin oglu bunu biliyordu.kendi annesini idam edemeyecegi icin devlete yani ailesine kara leke surmemek icin ertugrulu öldurecekti.ama istemiyordu.ibni arabinin söyledikleri icine işledi.allah tan korktu.yaptigi yanlişdan dönmek icinde firsati oldu.zaten istemiyordu.bahanesi oldu ertugrulu öldurmemek icin.ibni arabi hem kefil oldu hemde gerekli kanitlarin olmadigini soyledi.allah yolunda giden biri.sultanda herkesin karsinda nasil bagislarim ne derim demekten kurtuldu.yani bagislamak icin sebeb ariyordu

Oy Ver

8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Güzel

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.