Çukur - selam olsun canım sayfama.. buraya yazmak resmen huzurmuş allahım :)

Çukur Çukur
Nergiscan🦋
Bayan
❤Ş.M.H❤
16/4/1996 (28)
selam olsun canım sayfama.. buraya yazmak resmen huzurmuş allahım :) ilk bölümünden beridir severek çok çok beğenerek takip ediyorum şuan 4 sezonunda dizi. inşallah daha da uzun seneler sürer. bitmesini final yapmasını hiç istemiyorum. ne kadar devam ederse o kadar izleyeceğim. aras bulutu, erkan köstendili, cihangir ceyhanı, barış arduçu hepsini hayranlıkla izliyorum. zaten kardo efsane kadro mükemmel. karakterler hepsi röllerinin hakkını veriyorlar.
4 cü sezonda kadrodan cihangir ceyhanı çıkardılar onu çok sevmiştim az karakterini hiç unutamam. ama zaten yeni diziye baş röl olarak çekiliyormuş o yüzden mutluyum ve kesinlikle yeni dizisini izleyeceğimm. ama barış arduçun diziden ayrılması çok kötü oldu. bi de cumalinin elinden öldürüldü ya en çokta ona yandımm. barış gibi mükemmel bir oyuncunun bu dizide çekilecek daha çok sahneleri vardı. senarist resmen harcadı :(
4 sezonda sultan ve cumaliden nefret ettim resmen. sultan karacanınn başını yaktı en mutlu gününde hemde. tüm çukura ve yamaçın ailesine, annesi ve abilerine çok kızgınımmm. yamaça çok büyük haksızlıklar yapılıyor. yamaçın üzerine çok gidiliyor. tamam babasını öldürdü ama neden öldürdün neden yaptın diye soran olmadı direk kovdular çukurdan. umarım sultan ve cumali başta olmakla tüm çukur bir gün hatasını anlar da yamaçtan özür diler ve yamaç asla aff etmez. hem o çukurumuzun o mükemel sahnesinde çalan şarkıda ne diyordu ? " tanrım kötü kullarını sen aff etsen ben aff etmem! butün zalim olanları sen aff etsen ben aff etmem !"

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.