Cesur ve Güzel - tamer bey bazi seyler orjinalinde daha guzel .sadece freak

Cesur ve Güzel Cesur ve Güzel
tamer bey
bazi seyler orjinalinde daha guzel .sadece freak de diyebilirsiniz.
yapimlarin basarisiz olmasinin nedeni dizilerin uzunlugu degil.uzun oldugu halde cok basarili diziler oldu ve hala da var.biraz igneyi kendilerine batirmalari lazim.
ekranlar dizi cöplügüne döndü.saat basi dizi cekiliyor.tutmadi kaldir yayindan yenisi gelsin.ama yenisi de ayni mantikla yazildigi icin degisen hicbirsey yok.yeni baslayan diziler yayindan kaldirilan dizilerden cok daha kotu.bu tempoyla giderlerse turk dizi sektoru meydani yabanci yapimlara birakacak. daha ucuz maliyetlerle yabanci dizileri getirmek nasilsa mumkun..
bizim sanat anlaminda amerika'yla yarisabilmemiz icin okumamiz lazim.bugun guney kore sinemasinin bile dunyada soz sahibi olmasinin nedeni cok okumalari.sanatci dunyayi okumali ki birseyler ortaya koyabilmeli.3-5 tane arabesk senaristin yazdiklariyla sekillenen bir dizi piyasasi bizimki.uretmek anlaminda hicbirsey yok.en iyi yaptiklari sey kopye cekmek.gerci onu bile dogru durust yapamiyorlar.insan ekmek kazandigi isi sahiplenir. bizimkiler ne oldum delisi moduna giriyorlar genelde.o yuzden de cok kisa zamanda kaybolup gidiyorlar.biraz itina gosterin diyorsunuz da , ne verseler sorgulamadan kabul eden bir kitle varken neden bunu yapsinlar..
freak

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.