Cesur ve Güzel - yeniden dizi yorumumu gönderwyim bakalim silinecek mi? sühan

Cesur ve Güzel Cesur ve Güzel
yeniden dizi yorumumu gönderwyim bakalim silinecek mi? sühan in kiyafetlerini cok begeniyorum ve onlari izlemek zevkli. sühan cesur sahneleri yine güzeldi. mantikli düsünürsek öyle bir araba kazasindan sag cikma ihtimali pek yok gibi ama bu dizi,cizgi filmlerde ölmeden kahramanlar gibi dimdik ayakta olabilirler:))
mihriban ve tahsinin cadilar bayrami ve gülyabani atismalari yine eglenceliydi.
sirin ve rifat dizinin en boşbogaz kisilikleri. rifat in cesur un tahsinin hazine dairesini ele gecirecegini ne söylersin? ya da sirin in banu ya " evet yilbasi gecesi,bu birlikteliligin mühürü bir öpücükle atilmis".
banu hemen sirin e cesur un görûntüleriyle yem atti sirin hemen oltaya geldi. simdi habire sühan i cesur dan uzak dursun diye doldurur.
ben banu nun bülent le ortak bir sühan ve cesur u ayirma is birligine soyunacagindan korkuyorum..

ilk baslarda cahide nin korhan i sevdigine inaniyordum ama bu bölüm kesinlikle sevmedigine inandim. seven kadin kocasini baska bir kadinin kollarina oyun icin bile atmaz. umarim cahide cantada keklik olarak gördügü kocayi gercek anlamda hülya ya kaptirir. korhan hülya dan hoslanip cahide yi sepetlesin,hazir hülya nin karninda gercek bir bebek varken. devamli sorguluyordum cahide kocasindan vücüdunu nasil sakliyacak,senarist böyle bir cözüm düsünmüs. geri kalan aylarini aldatilmis ve korhan a kizgin ve ondan uzak duran bir cahide.

bir ara salih in canina tahsin tak dedi ve ondan uzaklasiyor sandim ama tahsin salih in onca isledigi cinayetlerle tehdit edince yine tahsinin kuklasi olmaya devam etti. birde cesur un arabasini bozdurdurken pis pis siritiyor adeta adam yaptigi kötülükten resmen zevk aliyor.

sühan in adalet e verdigi derse bayildim "kimse geldigi yeri unutmasin".
mantigimin almadigi bir durum sühan neden düsünmüyor cesur un babaannesi ve dedesinin ismiyle kendisinin hic görmedigi kendi babaannesi ve dedesinin ismi nasil ayni olur? birde babasi o tablolara nasil ulasmis nasil sahip olmus arastirsa ya.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.