Bugünün Saraylısı - merh. saraylilar ferideyi hapise atifi sandalyeye

Bugünün Saraylısı Bugünün Saraylısı
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (30)
merh. saraylilar
ferideyi hapise atifi sandalyeye baglamayacaklarina göre nasil bir olasilik olabilir? atif ferideden skayetci olmayacak oda bosanma davasindan vazgecicek. aysende ailesinin o yalidan gitmesini engelleyecek ve atif yine yaliya yerlesicek. ve intrikalara yalana dolana tam gaz devam.
tabiki selim beyinde skayetini geri cekmesinide ferideden isteyecek selimbeyde ferideyi zorda birakmamak icin bunu kabul eder yani senaristler bunada bir kilif uydururlar diye dusunuyorum. atifin soyadi yener boyle kolay kolayina yenilmez.
uftade ayseni ailesine katmak istemez yani onca yil onun annesinin golgesinde atayi sevdi ama iyi bir es olamadi nasil olabilirdiki ata denedim desede susarak nasil denediyse aslinda uftade denedi bence.
ayseni maddi olarak kullanacaktir.
feridede annesine uyarak aysene is yerinde zarar vermeye calisacaktir.
aysen onlata yaklasdikca feride onu kiskanacaktir hem babasindan hemde kardesi cetin yuzunden eger cetine sahne yada bir replik yazarlarsa yada cetinin bir beyni oldugunu anlarsa feride.
atabey butun olanlardan hiiic haberi olmaz cunku susdugu gibide duymaz bizim atabey o sadice aysende aysen der.
sureyya uzunsure sanirim hayalet gibi o yalida dolasir verdigi karardan bisman olur yani bebegini ya aldirdi yada kaza oldu kendisini ve bebegini bilerek tehlikeye attigi icin bebehi kayib eder nu nedenden.
rezzan hanim oglu ve kizinin yaninda olan bir anne sergiler nu sezon diye dusunuyorum.
aysen ailemde babamda tutturdukca butun zamanini onlara ayirdikca onlara daha cok baglandikca savas intikam alamayacak ve aysene saldiracak o saldirdikca aci cektigi icin yani bu askmi intikammi onu oda
tam tespit edemez ve aysen uzaklasacak ondan.
hala ne yababilir diye dusundumde umarim ata halaya bir güzel hayran kalir bende ne gulerim. ama sanirim ata ilen bir güzel ugrasir diye dusunuyorum.
halanin kizida savasa kapilir bizim oglanda aysende bulamadigi ilgiyi onda bulur. boyle birseyler olabilir.
off yine cenem dusdu gorusuruz.
bu arada aysen ve savasin o bagevine yerleseceklerini sanmam savas ailesini aysende kendi ailesini yanliz birakmak istemez.
ama bakun simdi gercekten bitti.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.