Bugünün Saraylısı - merh.saraylilar offf gercekten reyting cok kötu. simdi

Bugünün Saraylısı Bugünün Saraylısı
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (30)
merh.saraylilar offf gercekten reyting cok kötu.
simdi serhatin hayranlari daha cok 13 15 yas arasi eee bu kizlar bu diziyi izlemesi gerkmiyormu hayir izlemiyorlar digerlerionlara sadice hitab ettigi
icin onlar cazib geliyor.
ben hafta sonu cikiyorum ama dizi bittikten sonra ama yada calisiyorum. gercek buyuk reytingi genc seyircide bulabilir dizi cunku onlat o saatte evdeler.
gunubdegissin dizinin belki ama genelde bei yardimci olmuyor. ilk sezon cok sey mahf edildi.
aysen ve savas nikah kiyildi cunku aysen yine ailemde ailem tutturunca savas kabooom diye batladi yani senin ailen benim demesi onlarin evlendigi anlamina gelir kesin.
nikahdan once gunlukler sonra aysene telefon gelir feride atifi ucurdu diye o arada atabey gelir orasi bir güzel karisir ve kabus feridenin yuzunden dugunden erkenden ayrilir feride icinse ben nu diziyi daha bakabilecegimi garantileyemem.
ha bu arada seyirci televizyonun karsisina gecmeden once ne izleyecegini yani fragmani izledikten sonra karar verir bir hafta onceden oyle aaa bu dizi varmis yayin saatinde degil.
onemli olan o gece bagli oldugu dizisi olmayani baglamak buda genelde baskalarinin diziyi tafsiyesiyle yada fragmanin etkileyici olmasiyla eger fragmani izleyici gorebilirse.
ben reytinge katkida bulinamiyorum cunku türk televizyonu izlemiyorum cok vasat bir yayincilik habercilik anlayislari varoldugu icin ama diziler muthiss ben sadice hep bir dizi takib ederim iki uc falan ona zamanim yetmez.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.