Bugünün Saraylısı - merh. saraylilar, yarin büyük gun. özet hakkinda

Bugünün Saraylısı Bugünün Saraylısı
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (30)
merh. saraylilar, yarin büyük gun. özet hakkinda tahmin yurutecegim.
günlükleri okumakda bulunan aysen silah sesi ilen telaslanir atabeyde onunla beraber ataman yalisina aile diraminin icine saskin bir sekilde dalarlar. savas sureyyanin elinden silahi almis bir sekilde aysenin surati binkaric atabey ise korkmus bir sekilde oyle kalakalirlar uzun bakismalar devam eder orayi ilk terk eden sureyya olur meral hemsire onu almaya gelmistir.
rezzan hanim oglunu yatistirmaya calisir onun nasil böyle birseye kalkistigini onlari yanliz birakmaya hakki olmadini söyler.
aysene nefretle bakan savas toparlanir ve sizin burada ne isiniz var zaferinizi kutlamayami geldiniz gibi sözler söyler ve rezzan hanim ikisindende hemen orayi terk etmelerini ister aysenin sok gözünden bir damla yas akar ve orayi terk ederler.
aysenin halasinin kizida gelmisdir herkes kapida oturuyordu o iceri girer ve sabaha kadar aglar .
savas toparlanir cunku rezzan hanim oba isi yine devreder.
ferideye hic dalmiyorum ne hali varsa gorsun.

hala avukatin arastirmasinin ardindan herseyi ogrenir kizini savasa daha cok yaklassin diye uyarir. savasda bu ilgiden hoslanir malum bir yildir atabeyin gölgesi ve aysenin ilgisizligi altinda bir iliski yasadi.
ihale olur biter savas kayib eder buna sinirlenir ve golf sahasinda aysrn onari gorur ve yuzugu atar tabiki aysen savasa gorunmez.
o aksamida hala kompleyi hazirlar ve savas ilen ece bir restoranta annesi ilen savasi tanistirir ve aysrnde atabeylerlen yeni ortakligi kutlarken savas dayanamaz ve herseyi atabeyi solemekle zor durumda birakir " atabey artik yine eski durumunuza donme sansiniz olduguna gor aysene söyleyebilisiniz artik yoksa benmi soyleyeyim" gibi seyler soyler ve ata aysene der ben senin bababanin didinnn dinndidin ve biter ama aysenin sol gözünden bir damla damlar.
savas yasadigina gore kazaninda bir anlami kalmadi aysen duyma bile duymaz. senaristler yakinlasirlar diye korkarlar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.