Bugünün Saraylısı - vaaay fragman cikmis demekki varmis bolum beklemedigimiz

Bugünün Saraylısı Bugünün Saraylısı
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (30)
vaaay fragman cikmis demekki varmis bolum beklemedigimiz anda pat diye ortaya cikti sevinc verici bir haber. aysen yerine hala hepsini kapinin onune koyucak acabaa hala aysenide kabi onune koyucakmi aysen nasil dusunecek hala ve kizi hakki da ya atabey hakkinda yoksa igrendiginde atabeyin bugazinami sarilacak. ya beki savasa neolsuda bunu acikliyor daha yeni ayseni dusundugu icin soylememisdi demekki ece savasin basini bayaa döndürdü.
kazada savas umarim olmez yoksa ben daha izlemem.
tam guzellesiyorken dizinin bitme olasiligi nekadar üzücü demekki güzel senaryo yazilabiliyormus ama seyirci kactiktan sonra hicbirise yaramiyor iste.
32 bolumdede sonradan sahneler eklemislerdi nu bolumdede olmadi normal diziyi kurtarma cirpinislari ama neyazikki herhafda daha felaket reyting sonuclari geliyor buda aysen ve savasin hicbirsekilde sahneleri ve ask yok o nedenden ben gelecek bolum savas ve aysenin karsilasacaklarini hic sanmiyorum asen ve savas o malum sahnede bomba batlatmaya gelicek ve aysene bir kelinesi bile olmayacak savasa bakalim bu sefer 30 olursak dua edelim bari.
aysen ve savas arasinda olacak olan birseylerde sanirim yalan oldu gorunuyorki aysen yerine eceyle seetmis bizim savas.
savas olmedi ise soyle olmis olabilir savas arabadan son anda iner ve kimligi arabafa olur bahs edilen 25 30 yas arasi denilen kisi ise selim beydir yani mirasin ask sahibi. nu sekildede miras kalan yelim ölur ve tekrar hersey aysene kalmisda olabilir. bilmiyorum turkiyede kurallar nedir ama bir demokratide cocuk onun biolojik cocugu degil diye cocuktan mal men edilemez.
böyle olursa aysenin halasinin yuzunu gormek isterim ama bizim kiz saf halasi onu jovmus bile olsa siz benim ailemsiniz der gecer anlamaz.
aysen metin yada mert olan karakter ilen sahilde karsilasiyor olabilir. aysenin yuzugu atisini izlemistir.
iyi geceler size.

Oy Ver

6.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.