Bugünün Saraylısı - gunadin saraylilar, ben hep aysenin soguklugundan

Bugünün Saraylısı Bugünün Saraylısı
simson- gösterdigimiz, oldugumuz ve oldugumuzu sandigimiz.
Bayan
kayibsehir
10/1/1994 (30)
gunadin saraylilar, ben hep aysenin soguklugundan bahsedecektim soyle birsey geldi aklima, aysen ve savas tabiki herzamanki gibi yine ayri aysenin saclari degismeli biz bayanlar partnetimizlen yollarimizi ayirdigimiz zaman ilk is saclarimizin modelini degistirmektir bunun icin zaman gelmistir aysen icin.
savasa rakip gelmesine sevindim savas simdiye kadar onu tek fatihden kiskandi ama o zamanlar savasin askinda intikammi askmi agir basiyordu belli degildi simdi gordukki savas askini itiraf etti bende itiraf ediyorum savasin ayseni kiskanmasi cok guzel olacak.
senaryo heyecanli geliyor bana ama su hala ve kizi cok kotü bu beni rahatsiz ediyor herkesde aysenin arkasindan birseyler ceviriyor. umarim yeni gelen erkek karakter aysenin gözlerini acmasina yardimci olur.
dizinin bitib bitmeyecegini bilmenek cok rahatsiz edici dizinin dadini cikaramiyorum. o kapida sarhos savas ve caresiz aysen nekadarda guzeldi acabaa aysen icmis savasi öpseydi savas neyapardi sizce?
bazen öpmek gerekiyor aysen insan duygularini akli kafasinda omadigi zaman daha iyi fark ediyor ama su ickinin kokusu omasa😎
dizinin olup olmayacagini bilmemekte ayri bir dert sadice bir bolum yani 36 bolum hazirda. eger bir anlasma bu hafta sonuna kafar olmassa emin olmus oluruz bittigine dizinin 36 bolumde boyle giderse kizlar 36 bolum kesin finaldir. umarim yarin set baslar.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.