Bizim Hikaye - aslında aklıma birşey geliyor! filiz ile barış

Bizim Hikaye Bizim Hikaye
aslında aklıma birşey geliyor! filiz ile barış barış'ın annesi ve babasın'dan gizli evlensin. ne güzel olur! artık filiz barış' a güvensin. babaanne bir servet beyi ve eski karısı ayla hanım'a bir potunu versin ve kızsın! zaaten 7 bela aysel torunlarını savunuyor! ben zaaten ayşen gruda 'yı çok seviyorum! bütün ekip güzel, ama entrika yapanları hiç sevmiyorum. ayla hanım hiç bir gururu yok mu ? ne iş yapıyor? kendini büyük zanediyor! metin akpınar bizim hikaye' ye katılsa iyi olur! hemde dede olarak, yani fikri bey'in babası olarak. ben merak ediyorum, kim savaş'ın kardeşi? hikmet çıksa iyi olur! cemil ve annesi 'ni lütfen diziden çıkartın. bıktık artık cemil ve annesinden ya.
ömer filiz ve barış'ı rahat bıraksın. ayla hanım filiz' e şans versin ve hiç kızmasın. zaaten biliyor oğlu savaş'ın fiiz'i sevdiğini. polisler servet beyi tutuklasın ve diğer kötü adamları da. yeter artık! dağ evinde evlensinler! dede ve küçük çocuk varya.
çağatay akman da konuk oyuncu olsun! tufan barış'a hep yardım etsin. barış tıp fakültesini bitirsin ve babasın'ın işinden ayrılsın. zaaten barış iyi birisidir ve hep yardım etti!
ders versin çocuklara, yada valelik yapsın, ama araba hırsızlığı yapmasın. tufan ve barış gizliden ömer 'in kötü olduğunu gösterse iyi olur. yani foto çekseler! minibollar hepisi süper! iyi seyirler! ikinci fragman istiyorum! hadi! almanya'nın stuttgart şehirinden sera hanım

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.