Bir Zamanlar Çukurova - 1 hafta önce, müjgan doğum izniyle ilgili bir konu

Bir Zamanlar Çukurova Bir Zamanlar Çukurova
1 hafta önce, müjgan doğum izniyle ilgili bir konu nedeniyle yılmazın zorlamasıyla hastaneye gider. bebek uyanır ve acıkır anne şefkati ister. yılmaz çaresiz çırpınmaktadır. züleyha ağlayan bebek sesine yetişir. yılmaza dur ben emzireyim der. öylemi olur böylemi olur yatak odasında emzirsen derken müjgan olacak ya çıkagelir onca yaşadığı aksilik üzerine. ( hem lastik patlar hemde stepnedeki lastiğin jantıda yamuktur her nasıl oldu ve öylede kaldıysa burda hani müjgan hanım jant işinden anlamayabilir yılmazında bu konuda ne kadar ilgisiz bir herif olduğunu anlıyoruz) züleyha ve yılmaz suçüstü yakalanmanın, baskın yemenin dayanılmaz hafifliğini yaşarlar. yılmaz yine renkten renge şekilden şekle girer . müjgan ikisinede ayarı ve küsküyü verir veriştirir. yılmaz yine içinden geçirir hay seni hastaneye evrak imzalamaya gönderen ve de bagajdaki yamuk jantı iplemeyen kafamı ...
aslında müjgan için jant işinden anlamaz diye düşündüm ama lastik patlayınca hemen değiştirme işine girişti. eve nasıl yetişti bu ayrı bi konu. evde behice tartışma üzerine geldi yılmaz çekti gitti. behice konuya tamamıyla nasıl vakıf oldu? işte anlayış izan budur. hem niye behice derneğin başkanı olmasınki? fark katabilir. nasıl olsa herşeye vakıf bir insan.
ayrıca irfan kim? (birileri dizileri karıştırıyor gerçi yayın günleri aynı değil lakin tekrarlar denk geliyor olabilir.)
1 hafta sonra, müjgan yamuk janttaki sağlam lastiği çıkarmıştır. patlak lastikle değiştirmiştir. bir de pompası vardır lastiği bir güzel şişirip yola koyulmuştur. öylece eve yetişmiştir diye tahmin edebiliriz.

Oy Ver

6.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.