Bir Garip Aşk - can sayfama selamlar:) bga'da atışma ve bakışma

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
KıRK YıLDa BiR GiBiSiN
Bayan
♠DaimaHatAr♠
17/12/1996 (28)
can sayfama selamlar:) bga'da atışma ve bakışma haricinde çok konu vardı. aşkın önündeki en büyük engel bence gururdur. aşık olduğunu kabullenememektir. bga'da o vardı:) herkesin kendi görüşü tabiki ama kimse bga dizisine neden bu kadar abartılıyor diyemez! kıyaslamaya girmeyeyim hint dizilerinin çoğu sahneleri abartıdan ibarettir. bga nın farkı bence gerçekten arshi çiftinin uyumu ve de diğer dizilere nazaran daha az saçmalık olması:)
izleyici bir şey görüyor abartıyor demektir. bga ilk yayınlanan hint dizisiydi şu ana kadar unutulmuş olması lazım fakat hala liderlikte yerini koruyor. arshi farkı işte:)
bga nın yeniden yayınlanacağı haberini bile kanal7 özel program yaparak duyurdu. tekrar yayınlanan hiç bir dizi için özel programla efsane geliyor duyurusu yapılmadı. sadece bir fragmanla tekrar başlayacağı tarihi gördü seyirciler. herneyse. demem o ki kanal7'de farkında hangi dizinin efsane olduğunun:)22:35 deki yorumcu bu yorumu size yazmadım. bu genel bir yorumdu. yalnış anlamayın diye söylüyorum. keşke herkes sizin kadar seviyeli bir şekilde yazabilse düşüncelerini:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.