Bir Garip Aşk - merhaba kızlar ; iyisinizdir inşallah, pazar günü olunca

Bir Garip Aşk Bir Garip Aşk
merhaba kızlar ; iyisinizdir inşallah, pazar günü olunca ben stres oluyorum çünkü geçtiğimiz pazar "bir garip aşkı" izledim ama bugün yayınlanmadı. internetten seyrettim. kaç kez sordum cevapta alamadım . pazar günleri avrupa yayın akışında gösteriliyor ama canları isteyince yayınlıyorlar. bugün bir kez daha görmüş oldum.
dün akşam arnav ,yaralanan kızın khushi olduğunu sanarak ambulansın peşinden koşuyor ve yetişemeyince öyle çaresizce baka kalıyor ne yapacağını bilemiyor ah canım ya.. acı çekti içi sızladı . o'nun o haline çok üzüldüm ve koşarak arabasına gidiyor . sonra khushi 'nin sesini duyup, aynada görünce nasılda rahatladı. aşk böyle bir şey ama arnav itiraf etmekte zorlanıyor. nk khushi'ye bilezik hediye ediyor. arnav ' la birlikte eve dönerken khushi bilezikleri takmaya çalışıyor küçük olduğu için bileğini kesiyor . olmadığını bildiğin halde neden takıyorsun ya bir şey olsaydı ya damarın kesilseydi deyince khushi yine ne önemi var senin için diye soruyor ama söylemiyor. arnav, khushi 'yi eve bırakıp bilezik alıp geliyor. ancak khushi arnav'ın böyle bir şey yapacağını beklemediği için bayılıyor. kendine geldiğinde bilezikleri kendisinin alıp almadığını sorsa da söylemiyor . arnav ' ın khushi'nin aşağı inmesini beklerken anjali sen de khushi gibi rahatsızsan törene katılma diyor ama katılacağını söylüyor .kushi aşağı indiğinde kollarını şalıyla saklıyor. arnav' ın merakı görülmeye değerdi. en sonunda arnav dayanamıyor anjali 'nin elindeki tatlıyı alıp khushi ' ye ikram ediyor . khushi şalıyla ikramı kabul edecekken halası şalını toparlamasını söylüyor böylelikle bilezikleri görüyor ve çok mutlu oluyor. anneanne yle anjali de farkediyorlar. sonra khushi bilezikleri arnav'ın aldığını kabul ettirmek için uğraşıyor ama bir türlü kabul ettiremiyor. anjali khushi ' ye bileziklerin güzelmiş diyor , khushi ' de hiç güzel olmadıklarını sadece kolum boş kalmasın diye takıyorum eve gidince çıkaracağını söylüyor . bunları duyunca arnav çok kızıyor. bu durumu anjali ' de farkediyor o yüzden khushi ' yi havuz kıyısında tepsi olduğunu onu alıp gelmesini söylüyor ve saymaya başlıyor. bir iki daha üç demeden arnav ' da khushi ' nin peşinden gidiyor. orada khushi arnav ' a bilezikleri aldığını kabul ettiriyor. tabii ki de olanları syam'da görüyor . bu akşam güzel bir bölüm ekranlarda olacak payalin gelinliğini verme bahanesiyle arnav khushi ' lere gidiyor .sonra khushi misafirleri şantivana götürecek orada anneanne khushi ' ye bir sari beğenmesini söylüyor ve n
k ve arnav'ın beğendikleri (bu arada arnav telefonla konuşuyormuş gibi yapıp kendisinin beğendiği sariyi söyleyecek)arasında tabiki de arnav'ın dediğini seçiyor . bunu anneanne de anlıyor zaten o yüzden arnav ' a artık senin de seçtiğin olduğuna göre telefonu kapatabilirsin diyecek.

**lmny** 😎 görüşürüz

Oy Ver

6.2
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.