Benim Hala Umudum Var - Insanlari hic bir zaman anlayabilmis degilim :D Adam

Benim Hala Umudum Var Benim Hala Umudum Var
Harbisevenhakumut
Insanlari hic bir zaman anlayabilmis degilim :D Adam gibi zamanimi ayirip gercekleri yaziyoruz, dogrulariyla yanlislari ayit etmeye calisiyoruz, hala bazilari kuyruguna basilmis kopekler gibi havluyor! ;) Turk adet ve geleneklerini bana YENIDEN hatirlatanlara tesekkur etmek istiyorum ama ben gayet iyi biliyorum onlari!!! Marsda yasamiyorum ya ben :D Bu dizide ilk baslarda hos bir ask izletildi sonra ozan beyiniz herseyin icine etti ;) Haksiz miyim? Kiza hakeretlerde etti, tehditlerde savurdu, ALDATTIDA! Umut gibi bir kizi NAMUSSUZLUKLA sucladi ozan! HERKES ILK ONCE KENDISINE BIR DONUP BAKMALI DIMI??? ;)
Bana ‘’hasta’’ diyenler lutfen ilk once kendilerine bir baksinlar! Benim sevdigime goz koyan olursa ben cok iyi haddini bildiririm, siz hic merak buyurmayin! ;) Ama ben eger ozan kadar serefsiz olsaydim, onun yaptigi rezillikleri ben yapsaydim, ben olarak konusuyorum kendimden utandigima sevdigimin yanina bile yaklasamazdim! Tabi ki bu karakter meselesi! Herkesde olan birsey degil ;)
Hakan Umutun ozanin sevgilisi oldugunu bilene kadar coktan ASIK olmustu!!! KIM BUGUNE KADAR SEVECEGI INSANI SECEBILMIS??? BUNU CEVAPLAYABILCEK BIRI VAR MI?! Hakan ugrasmadi mi kizdan uzak durabilmek icin, kendisiyle savasmadi mi bu ADAM? Allah askina gorun gercekleri artik be!
Biri tutturmus Turk toplumu diye ! Madem bu toplumda gelenek ve adetler on planda, burda yasayan insanlar BOYNUZLANMAYA meraklilar mi? Biri yapmis yapacagi kadar serefsizlikleri, gidip baskasindan cocuk yapmis, utanmadan kizla evlenebildi, aldattigi evde o kizla yasayabildi!!! Peki bunun dogru oldugunu savunanlar mi bu toplumda bir yer edinebilir, ha? Lutfen dahada gulunc olmayin ya :D Burdan atip tutmak kolay tabi, peki disarda, gercek hayatta kim bu dedikleri kadar gelenekci??? Elinizi bir vicdaniniza koyun bakayim 
Herkes PC basinda istedigini dusunmeden, korkmadan yazabiliyor bu zamanda ;) Ah, keskede yazabildikleri kadar SEREFLI, ONURLU ADAM olabilseler!
Herneyse, burada haksizlik vardi benim derdim onu cozmek! ;) Dizinin esas kizi Umut, esas oglanida Hakan! Tanitimlardan belliydi zaten hersey ;) Bazilari istedikleri kadar yirtstin bir taraflarini – serefszilik devri bitti artik!

Oy Ver

5.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.