Benim Adım Melek - aylar sonra yazıyorum. bu dizinin ilk sezonunu hiç

Benim Adım Melek Benim Adım Melek
aylar sonra yazıyorum. bu dizinin ilk sezonunu hiç seyretmediydim. sonra geçtiğimiz sene evlere kapanınca evde seyretmeye başladığım bir dizi olmuştu. ikinci sezonunu seyredebildim sadece.
yukarıda milletin dudağına, bacağına osuna busuna yapılan yorumları bırakıp dengeli ve mutedil bir yorum yapacak olursak şunları diyebilirim: dizinin senaryosu kötü değil. ailecek seyredilebilecek bir dizi...genel itibariyle tabi... tamamen değil. bu özelliklerine zıt şeyler de yok değil tabi. dizi akıcı, türk seyircisine hitap ediyor ancak bu kadar çatışma ve kavganın olması abartılı. reyting için bu yapılmaz. ama maalesef böyle yapmışlar. bunun yanında absürt, mantık dışı ve akıl almaz vahşi sahneler var. kenan'ın adamın birini diri diri gömüp üzerine çimento dökmesi falan...bu nedir yahu? bu sadece içlerinden bir tanesi.
reyting için seyircinin aklıyla dalga geçmek yerine keşke senaryo iyileştirilebilseydi. dizinin tamamen mantık hatalarından beri olmasını, kusursuz olmasını beklemek yanlış bir yaklaşım olur ancak en azından senaryo iyileştirilebilirmiş. senaristler de belli ki bunun biraz farkına varmış ki olayı kısa kesmiş zannımca. yoksa reytingle bitirilmesi filan bana garip geliyor. çünkü dizi bittiği dönemde hâlâ çok seyredilen bir dizi idi.

dizinin sonuna hiç gelmek istemiyorum. çünkü orası ayrı bir garabet. dizinin sonu mutlu bitmiş bitmesine ancak on beş sene atlamak nedir yahu? peyderpey götürüp, senaryoyu da iyileştirerek bir sezon daha devam ettirebilirdiniz?.. hadi on beş sene atladınız anladım. peki o oyuncuların bu zaman sıçramasına ayak uyduramayip dizinin genelinin aksine yapay ve aceleci bir oyunculuk sergilemesine ne demeli? "hadin bitirin biz gidiyoz gayri" der gibi :)

daha çok şey söylenebilir ancak son olarak şunu söyleyeyim. dizi güzel ve seyredilir bir dizi olmasına rağmen hakkı verilmemiş bir dizi olmuş. üstünkörü çiziktirilmiş bazı hususlar. bu kadar eleştirime rağmen elbette ben de bir iz bıraktığını inkar edemem. :) çarşamba gecelerimin vazgeçilmezi idi. ancak sonu hızlı bağlandı ayıp ettiler.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.