Benim Adım Melek - ya anlamadiğim vildan bunca sene beklemiş sonrada kenanami

Benim Adım Melek Benim Adım Melek
ya anlamadiğim vildan bunca sene beklemiş sonrada kenanami gonül verdiriliyor, yani cok saçma. hem oğluna düşman biriyle, kötülük yapmış biriyle.. birde vildan asaletli kadındı. vildan ve kenan ne alaka. üstelik bir şehit karısı.. yani hicmi başkasini bulamadiniz. hem kocasıni sevmiş sadık kalsa olmazmi. bide derdo varken onla daha uyumluyken.. yani okadar tepki varken hâlâ aynı seneryo. bide zaten meleğin halili severken, başkasıyla kaçmasıda biraz saçma.. hemde nişan günü. ama işte dizi olacak işte. bide insanlar seyit alinin ve cumalinin bu kadar ofkesini anlamamiş.. çünkü onlar kardeş gibi büyük dostlardi.. yani tabiki tepki buyük olur.. zaten bu dünyada dizilerdeki gibi ne seven nede bekleyen olur. yani bi kadin gidecek başkasiyla kaçacak oda yillarca bekleyecek. kadın bile beklemez. bu dünyada varmidir bilmem.ama temiz aşklar bile kalmamiş. neyse..bi dizi seneryo sonuçta. ömerle defneyide bozmayin.. başina birsey gelmesin. fazla uzatmayin yoksa seyirci kaybedersiniz.. guzel seyler olsun..
birde mitatin tek başina kücuk bir kofteci acmasi ne ya.ilk başta varlikli gosteriyorlardi.arabasi otelleri.yani burasida saçma.artik babasinin yanina dönse.yani cok uzadi.
bide fundanin yegeni gercekleri ögrensin keremden.
halilin anneside artik biraz iyi olsun. bide o kiyafetleri biraz degiştirseniz. cok garib.bikere birisi rahibe gibi giyinmiş demişti.aynen oyle.
meleğinde kiyafetini duzelttiniz biraz. önce cok kötuydu.oglunun sünnetinde bile hiç guzel degildi kiyafeti.
sanki kadriye oglunun dügünu yapiyordu.onun kiyafeti cok daha güzeldi..
neyse tekrar söylüyorum omer defne bozulmasin..
selamlar..
21:58 yazan yorumcu olarak eklemek istedim.birşey daha soylemek istiyorum birde defne cok guzeldi, ne oldu yeni sezonda anlamadik. hem cok zayiflamişti hemde dudaklarina silikon taktirmiş gibiydi.eger öyle yapmişmişsa hic yakişmamiş. zaten oyuncular yaptirmamasi lazim. kendi yuzleriyle daha guzeller. zaten allah in yarattigini bozmak günah. ve de ilerde problem cikiyor.neyse.. yazacak cok şey var ama.. umarim senarist yorumlari dikkate alır..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.