Benim Adım Melek - 1) alpay, oğlu ve kızı adına banka hesabı açmış ve

Benim Adım Melek Benim Adım Melek
1) alpay, oğlu ve kızı adına banka hesabı açmış ve cüzdanları veriyor. hukuk danışmanı yok mu bu dizinin? çocuklar 18 yaşından büyük şimdi. kimse başkası adına hesap açamaz, reşit çocuğu bile olsa.

2) adnan'ın ölümünde baş sorumlu babası kenan. pskopat olduğunu bile bile altı hastene dolaşıp bir şekilde sağlam raporu al; sonra alpay'la tekrar bir araya gelince pskopat oğluna alpay'ın kızını iste; kız (defne) istemeyince adnan defne'yi kaçırıp öldürmekle tehdit etsin; sonra adnan defne'yle kahraman doktoru arabayla vura vura uçuruma atsın; kenan bey buna aynen şahit olsun ve oğlunu yurtdışına kaçırmaya çalışsın; en sonda, adnan ömer'i hastanede ölümle tehdit etsin ve kenan da adnan'ı arayıp tuzak kurulduğunu söylesin. adnan zaten manyak, kendini vuruyor. sorumlusu kenan ve adnan'ı defne'ye yapmak için bin türlü tezgah kuran fufu.

3) polis kenan'ı almamış mı? adnan'ı arayıp uyardığı kayıtta.

4) dizi çok yavaş ve sıkıcı. bir o yüz bir bu yüz... halfeti yolu esas gitmiş kadar uzun sürdü. seyit ali ve cumali o kadar yolda hiç konuşmuyor ve eve gelince birbirlerine giriyor. durağan sahneler, bir onun yüzü bir bunun yüzü sahnelerini kesince dizi daha bir şeye benzer. ama, zaman geçirip bölüm maliyetini azaltıyor gibi geliyor bana. aksiyon daha fazla masraf herhalde. neyse, şimdi zaten dizi bir müddet durur. ama, dizinin temposuna bakınca, kimse de, dizi devam mı ediyor, durdu mu anlamaz.

5) dizi devam edince, müzikleri acilen değiştirin. şampiyon dizisi senaristleri ve müzikleri değiştirdi, ve yeni ana karakter ekledi, ve daha iyi reyting aldı. benim adım melek'te de bu değişime ihtiyaç var.

Oy Ver

5.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.