Beni Affet - merhaba arkadaşlar öncelikle vaktini ayırıb bazan saçmalayan

Beni Affet Beni Affet
merhaba arkadaşlar öncelikle vaktini ayırıb bazan saçmalayan senayrolar için fikir yazıyoruz. yazmıyacam dedim amma duramadım .gerçekten annayan bu yorumumu okuyanlar sonradan yorum yazıb aydınlatırsa memnun olurum..ela kim sevginin neyi oluyo müjgan gerçek torunu oluyosa amma burçinmi nemi onu sanıyo ela için kızım diyo , diger kadını kızımı sanıyo? ne alakaya gerçekten kafam şişdi hiç bi şey annaşılmıyo...evde bu diziye bakıyolar normal olarak bende her yıl görüyorum diziyi önceki yıllar annaşılıyodu bu yıll ne bu ya şu sevginin kaç çocuğu var ya kader kimin kızı?? izleyenlerde her kes kendi yönünden bi şey annamış kafamız şişdi valla 😈 offf neden sıkıcı gerçek dışı annamsız manasız şeyler yazıb çekiyosunuz doğru düzgün yapsanız işinizi nolucak yani her gün aynı işgenceyi çekiyorum böyle diziler elinden hele üstelik annaşılmadıysaa sinir oluyo insan ..müjgan sevginin kızda diyolar torunuda bu neya nasıl saçmalıkk.
diziyi erseye getirenlere sesleniyorum!!???
ayrıca bi tek beyendiğim oyunciluk kaderin oyinculuğu amma kadar saçma şeyler yazdımız ki o karakterçin bi insanın hayatında hiçmi doğru düzgün gün olmaz.oyunculuğa lafım yok amma insanda aşka, sevgiye ,güvene ,etibara olan inamı yerle bir ediyosunuz...her karakterçin sevdiyi birini kayb eder etmez birini buluyosunuz bu mu sevgi annayışınız?? bumu kültürrr biraz gerçekçi olun! seyriciyi sıkmayınn seyrici gözü her şeyi görür kandırmacılıkmı oynuyoruz. olaylar bir birine uymuyo uyqunsuz annaşılıqsızz ...böyle gidersee yoll belli zaten.
yorumumu çıkarmazsanınz sevinirm yorumu okuyub dizinin son halinnden annayanlar kısada olursa younuyola annatırsa memnun olurum tşk...🙏

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.