Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı - benim için son bölümdü. büyük bir

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı
benim için son bölümdü. büyük bir umutla izlemeye başlayıp, oyuncu kadrosu harcadığı emekler için zorla dayanıp bu bölüme gelebildim.
nedense diriliş dizisine özenerek yapılan bu yeni dizilerin hiçbirisinde elle tutulur bir senaryo yok. sürekli bizimkiler yenilir, sürekli tuzağa düşerler. bir çocuğun bile düşünerek atmayacağı adımlar atarlar
sürekli son anda biri bir ok atar bizimkileri kurtarır. artık bunları zaten ezberledik. bizim izleyici olarak diziden beklediğimiz sürekli olarak düşmanın entrikaları ile bizi yenmesini görmek değil, bilakis neredeyse tüm dünyayı dize getirmiş bir imparatorluğun şanına layık senaryolar görmek isteriz. bizimkilerin sürekli olara üstün gelmesi gerekmiyor mu. osmanlı böyle tuzaklara düşe düşe mi imparatorluk haline geldi yoksa düşmanın atacağı adımları tahmin ederek, zekasını kullanarak mı?
beceremiyorsanız yapmayın, çevirmeyin böyle çocuk dizilerini.
hangi üstün zekalı senarist ve yönetmen, mağarada her duvarda mumlar yanarken başrol oyuncusu baba oruça ilyası ısıtmak için çomakla ateş yakmasını söyler... bunu zaten gördükten sonra diziyi nasıl kalitesiz kişilerin yazdığını ve yönettiğin ve de bu oyuncu kadrosunun yetenekleriyle dalga geçtiğini anlamış olduk.
bu yüzden benim için bu dizi the end

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.