Babamın Günahları - bi dram daha sıkılıyırorum. güzel bi dizi amma dram

Babamın Günahları Babamın Günahları
bi dram daha sıkılıyırorum. güzel bi dizi amma dram çekmeye tamürüm yok.arada belki bakarım.
benim lafım sennaristlere burdan sesleniyorum nədən hep dram sıkıcı ,kakıcı sinir bozucu şeyler çekiyosunuz.yani hayatda zaten böyle kötülükler fazla en azından dizilerde bi güzel bi şeyler izleyelim .hep kötülükler her dizide sennari olmuş sanki başqa yazıkacaq çekilecek güzel bi şeyler bulunmuyor.
hayatımda tün yanınyla harika dediğim bi dizi göremedim. öyle bi dizi ki tün hayatın gerçeklerini hayatda olan kötü ,iy doğal şeylerin çekildiyi bi dizi bana göre yok.bundan sonra olurmu olmazmı bilmiyorum amma böyle giderse hiç olmayacaq qaliba .tabi bakdığım diziler var amma görmek istediyim hayat tam tamına yok heç birinde fazla aksiom dram kavqa yada uzatmacalı diziler falan işde ...

sennaristler sennariyi kendi içinizde yaşıyıb yazın.hazırlayanlarda ne biliyim daha iy ola bilirler çünki bu potensial var sizlerde .yeni diziniz bakdım ondada digerleri gibi aynı hatta kopyası deye bilirim.bir azeri olarakdan söylüyorum daha iylerini yapa bilirsiniz b.günahlarıda tutarmı tutmazmı hiç bilmiyorum amma o izleyicilerden aslı bi şey. hiç bi kesin zahmeti boşa gitmez inşallah .
şu yorumu çıkarmazsanız çok iyi olur

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.