Ateşböceği - ben bir kaç şey daha eklemek isterim öykünün

Ateşböceği Ateşböceği
ben bir kaç şey daha eklemek isterim öykünün yazdıklarına. bizim güzel ülkemizi asırlardır ele geçirmeye çalışıyorlar. topla tüfekle savaşla hiçbirinde başarılı olamadılar başka yöntem denemeye başladılar ve yavaş yavaş ta emellerine ulaşıyorlar . en büyük silahları ise tv o kadar sinsice girdiler ki yaşantımıza tamamen onlara benzer olduk. daha en başından dengemizi bozmaya başlıyorlar çizgi filmler aracılığıyla . subliminal mesajlarla. tv de ünlülerin hayatları çok normalmiş gibi gösteriliyor bir çoğu evlenmeden çocuk sahibi oluyor bunları gören 10 lu yaşlarda ki çocuklar evliliğin böyle bir şey olduğunu düşünüyorlar. gençlik yıllarında ise her türlü kötü olayı mubah mis gibi görüyorlar.
bu da yetmez mis gibi dna mizla oynuyorlar yediğimiz içtiğimiz gıdalar kullandığımız deterjanlar a kadar farklı kimyasallar katıp kısırlaştırma yoluna gidiyorlar . böylece nüfusumuzun artmasına engel oluyorlar .
daha bir sürü örnek verilebilir ama öykünün de dediği gibi anlayana bunlar çok bile gelir.
bizim ebeveynler olarak bu konularda elimizden geleni yapmamız gerekir . insanlar bilinclendirilmeli . bu diziler küçük birer örnek. bizim evimizde dizi olarak ateşböceği izlenir iki buçuk yaşında ki kizima sadece güvendiğim bir çizgi film kanalı var o da belirli saatlerde olur telefon coook nadir eline geçer müziği çok severiz ama klip bile izletmem çünkü çok kötü klipler var .
demem o ki günümüz çocuklarının birtek ebeveynleri örnek alma ihtimali sıfır cunku etrafımızı öyle bir zırhla cevrelemisler ki kırıp aşmak ne mümkün . allah sonumuzu hayır etsin.
son olarak ateşböcegi diğer diziler yanında çok masum kalir ben en başından beri bunu anlatmaya çalışıyordum . herkese iyi akşamlar
berrak

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.