Ateşböceği - dün akşamdan beri herkesin nutku tutuldu galiba. tek yorum

Ateşböceği Ateşböceği
**öykü**
Bayan
1/1/1989 (35)
dün akşamdan beri herkesin nutku tutuldu galiba. tek yorum yazan yok. gerçi ben de yeni yeni kendime geliyorum.
biz masum, küçük bir kiss ve onun yaratacağı tatlı esintiyi beklerken; resmen fırtına çıktı, ortalığı tarumar etti. aslı’yı kaybetme korkusu, barış’ın hem dizlerinin, hem dilinin bağını çözmeye yetti. ekran başında oturan bizleri de yakıp kül etti tabii.
bölüm başından beri ikilinin arasında yükselen tansiyonun bir öpücükle düşürüleceği belliydi. nitekim havuz başında, tam aslı sırtını dönüp gidecekken gelen kiss yüreğimizi hoplattı. ardından barış’ın aşk itirafı geldi. içimin yağları eridi. şahsen bu kadar içten ve etkili bir itiraf beklemiyordum. barış neredeyse ilk karşılaşmalarından beri aslı’yı sevdiğini, onu kaybetmekten ne kadar korktuğunu itiraf etti. sonra da o tatlı mı tatlı ikinci öpücük... neredeyse kalp krizi geçiriyordum.
ya ertesi sabah ki tatlı, birbirlerine teslim olmuş, aşık halleri? barış’ın “sevgilim” deyişi. ofiste aslıya sarılıp, “özledim” deyişi. hiç böyle romantik bir barış görmemiştik. eridim resmen. allah her isteyene bir “aşık” barış buka versin diye dua edeceğim neredeyse. ideal sevgili :-))
tabii son sahnede ilaydanın uğursuz gözünü görene kadar sürdü keyfimiz. şimdi kimbilir ne melanetlikler edecek, keyfini, huzurunu bozacak çiceği burnunda aşıklarımızın. ilk defa önümüzdeki bölümün gelmesinden korkuyorum. böyle tatlı tatlı, birbirine ilan-ı aşk eden çiftimizin hayaliyle yaşayıp gidelim istiyorum.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.