Ateşböceği - ah ateşböceğim; her hafta böyle yapmak zorunda mısın? yine

Ateşböceği Ateşböceği
**öykü**
Bayan
1/1/1989 (35)
ah ateşböceğim; her hafta böyle yapmak zorunda mısın? yine bölüm sonunda elimizi böğrümüzde bıraktın. şimdi işin yoksa bekle bir hafta geçsin. gelecek bölüm hakkında yeni bir ip ucu gelecek mi, ikinci fragman çıkacak mı diye gözünü sosyal medyadan ayırama. yeter ama. işimiz gücümüz var. valla boşladım hepsini. olmuyor böyle.
gelelim şimdi bölüm yorumuna. bu hafta sanki biraz geçiştirilmiş havası vardı bölümde. bu hissi bir de 5. bölümde yaşamıştım. pek sarmamıştı, ama sonu bizi deli bir merak içinde bırakarak bitmişti. bu bölüm de öyle oldu. çok suya sabuna dokunmayan, derin etkiler bırakmayan sahnelerden oluşuyordu genel olarak.
aslının kıskançlığını izlemek gerçekten hoştu. kıskanılmak barış'ın da epey hoşuna gitti. öte yandan barbo ve teo arasındaki buzların erimesine de çok sevindim.
hakan ve ilayda aşkı ufaktan filiz vermeye başladı sanki. ne dersiniz? tabi ilayda henüz kabule hazır değil. hatta uzun bir süre inkar edecekmiş gibi geliyor bana. ilayda ancak barıştan umudunu tamamen kestiğinde teslim edebilir kendisini hakan'a diye düşünüyorum. tabii tam tersi de olabilir. avunmak için hakanın kollarına sığınıp, barışı artık umursamadığını da fark edebilir. burada sıdıka sorunsalını nasıl halleder bilemiyorum. tek çıkar yol sıdıkaya yol vermesi .
bu arada sıdıka demişken; aklıma gelen bir fikri paylaşayım. bence ilaydayı bu derece bencil ve kötü yapan sıdıka. tamam ilayda hırslı, dediğim dedik bir kadın. ama sandığımız kadar kurnaz ve içten pazarlıklı değil aslında, bu yüzden de dolduruşa gelmeye müsait birisi. dizinin başından beri, ilayda'yı fitleyen, akıl veren, hırsını besleyen sıdıka. bi nevi akıl hocası. hakan yüzünden eğer sıdıka ve ilayda karşı karşıya gelirlerse, ilayda sıdıkanın gerçek yüzünü görüp onun etkisinden kurtulabilir ve özüne dönebilir.
bu kadar ilayda muhabbetinden sonra tekrar aslı ve barış çiftimize dönecek olursak. bence önümüzdeki hafta müthiş gelişmelere gebe. bir kere aslı'yı (gerçek anlamda) kaybetme korkusu yaşan barış'ın artık aslı'dan uzak durma konusunda bir durup düşüneceğini varsayıyorum. ama herşeyden önce aslı'yı bulduğunda vereceği tepkiyi merak ediyorum. haftalardır beklediğimiz kiss sonunda gelebilir. ama barışın ilaydayı da idare ettiğini sanan aslı'nın bu kisse karşılık vereceğini hiç sanmıyorum. bakalım bekleyip göreceğiz.
umarım 2. fragman ve ön izleme geçen haftaki kadar geç gelmez. vallahi günler geçmek bilmiyor.

Oy Ver

4.4
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.