Ateşböceği - uzun bir süredir izlediğim en romantik, en sürükleyici

Ateşböceği Ateşböceği
**öykü**
Bayan
1/1/1989 (35)
uzun bir süredir izlediğim en romantik, en sürükleyici dizi.
ilk 4 bölüm sadece aslı ,ile barışın aşk hikayesini izleyeceğimiz bir romantik komedi olacağını düşünmüş ve dizinin pek de uzun ömürlü olabileceğine ihtimal vermemiştim. zira romantik komedilerde heyecan sorun çözülene ve aşıklar kavuşana kadar sürüyor. eğer senaryoyu besleyen yan hikayeler yoksa, diziyi uzatmak için ana hikaye sündürülmeye başlanıyor ve o noktada seyircide bıkkınlık ve ratinglerde düşüş başgösteriyor. bu durumda dizinin haketmediği bir finalle alelacele sona ermesine , ya da daha fenası, onca izleyen hiçe sayılarak bir final bile esirgenerek yayından kaldırılmasına sebep oluyor.
ateşböceği 5. bölümde denemesini yapıp, 7. bölüm itibariyle senaryoyu besleyecek yan hikayeleri devreye soktu. aslı’nın deyimiyle ajanlık yapıyorlar ve seyirciyi acayip eğlendiren sahneler çıkıyor ortaya. çiftimiz her hafta bir davanın çözümü için kılık değiştire dursun, arka planda da aşk varlığını koruyor ve yüreğimizi ağzımıza getirmeye devam ediyor.
dizi bu şekilde devam ettiği müddetçe, vuslatın gecikmesi, özellikçe genç seyircinin hevesle beklediği öpücüğün bir türlü gelmemesi aslında çok da sorun teşkil etmiyor. zira çiftin arada kazara yakınlaşmaları yeterince yürek hoplatıyor.
senaristlerin dizinin gelecek bölümleri hakkındaki planları nedir bilemeyeceğim. ama herhafta çiftimizi kılıktan kılığa sokup değişik vakaları çözdürseler ve bu arada ara planda aslı ile barış’ın kişisel hikayesi aksa bence müthiş olurdu. hem de hikayenin erkenden tükenmesi ya da sünmesi sorunu ortadan kalkardı.

Oy Ver

5.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.