Ateşböceği - dizinin devamı için rating önemli tabi, ama fanlarının

Ateşböceği Ateşböceği
dizinin devamı için rating önemli tabi, ama fanlarının diziye sadakati ve bağlılığı da önemli bence. ve bağlılık sadece burada klavye tuşlamakla olmaz. sosyal medyanın her yerinde, her şekilde sahip çıkmak gerek.
bu dizi bana yıllar önce izlediğim ve talihsiz bir şekilde (başrol oyuncusunun trafik kazası geçirip vefat etmesiyle) sona eren başka bir diziyi hatırlattı. ratingleri ateşböceği igibi ortalamaydı. hatta ortanında altındaydı. ama inanılmaz bir fan kitlesi vardı.yani izlemeyen izlemiyor, ama izleyen diziye tapıyor... yaz dizisi olarak başladı, kışın devam etti. kanal sezon finali yapacağını duyurdu, ama diziyi yayından kaldırmayı planladığı bilinen bir şeydi. fanlar tv kanalını ,yapım şirketini ve gazeteleri mesaj ve telefon yağmuruna tuttu. ama öyle böyle değil. bir fandan belki 100 tane mesaj gidiyordu. kanalın telefonlarının kitlendiğini bile yazdı gazeteler ve sonunda kanal geri adım attı, dizinin yaz sezonunda ara vermeden devam edeceğini duyurdu.
demem o ki bizim dizimizin de böyle bir izleyici kitlesi var. rakiplerine göre daha küçük, ama kemik. lütfen dizimize sahip çıkalım. sosyal medyadan kanalın sayfasından desteğimizi eksk etmeyelim. unutmayalım ki, rating ölçüm grubunda değilseniz, sizin izlediğiniz ratingi etkilemiyor. ama sosyal medyada aldığı tık sayısı kanalın kararını
etkiliyor.

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.