Aslan Ailem - ailecek izlenebilecek dizileri asla kaçırmam. aslan ailemde

Aslan Ailem Aslan Ailem
ailecek izlenebilecek dizileri asla kaçırmam. aslan ailemde bunlardan biriydi. bundan önce pazar akşamları baba candır izlerdim. baba candır da aileye bu diziden daha çok odaklanılıyordu. bu dizi ise sadece bir aile dizisi değil komedi,aşk,dram hepsi var. baba candır dizisinde bu kadar çok tür yoktu bence. hayır yine komedi,aşk,dram vardı ama bu dizide bunlar daha çok var. hepsini bir arada çok iyi kullanmışlar. pazar akşamları bizi bazen kahkahalara boğuyor, bazende düşündürüyor. tabii ki komedi daha ağırlıklı. ama dizinin bazı kötü yönleri de var.
1 bu dizinin senaryosuyla alakalı bir sorun değil. dizinin yayınlandığı günde çocuklar duymasın,savaşçı gibi diziler var. bu dizi bu sezonu tamamlar ama öbür sezondan pek emin değilim.
2 rıfkı karakteri artık biraz itici gelmeye başladı.
3 artık az da olsa aile sahneleri azalmaya başladı. dizinin yavaşça tamamen bir aşk dizisine dönmesinden korkuyorum.
dizinin iyi yönlerini sıralamak gerekirse
1 insan bu diziyi izleyince ve oradaki aile sıcaklığını hissedince sanki üstünden büyük bir yük kalktığını hissediyor aynı baba candır daki gibi
2 dizi bazen insanı facia şekilde kahkaha krizine sokuyor(özellikle şu son bölümde)
3 oyunculuklar efsane ötesi
ve eğer bu diziyi izleyip gülmek istiyorsanız önce karakterlere ısınmalısınız ki eğer diziyi bir kaç bölüm kaçırmadan izlerseniz ısınırsınız zaten.ninenin atasözleri,hatice teyzenin burcuyla atışmaları, vedat 'ın dürüstlüğü, mutlunun tembellikleri, sevginin gevezeliği,gayretin titizliği... zaman içinde sizi kahkaha krizine neden olacaklar.
eğer bu diziye başlamayı düşündüğünüz için yorumlara bakıyorsanız hiç düşünmeyin başlayın
umarım yazdıklarımın sizin için faydaları olmuştur
çok süper bir aile dizisi. ama artık şu burcu murat ikilisinin arkadaş kalalım muhabbetine son versek. bir de hatice burcuyu sevsin artık. murat da eski bölümlerdeki gibi suçlu peşindeyken gösterilebilir. hani burcuyu ilk gördüğünde kişiliğini hemen tahmin etmişti ya
yorumda'' umarım yazdıklarım size faydası olmuşturdan ''sonrası kardeşimin görüşü

Oy Ver

5.7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.