Aşk ve Mavi - merhabalar👐 ikinci bölumüde geride bırakmış

Aşk ve Mavi Aşk ve Mavi
merhabalar👐
ikinci bölumüde geride bırakmış bulunmaktayız:) yine bölümü çok sevdim güzeldi bu bölümde ben maviyi gitgide daha çok sevmeye başlıyorum yaa tatlı kız daha öncede söylemiştim onu izlerken asiyemi görmüş gibi oluyorum hep özomu hayal ederek seyrediyorum:)hatta duyduğuma göre mavi rolünü oynaması için önce özlem yılmaza teklif gitmiş ama özlem kabul etmemiş doğruluğundan emin değilim ama böyle bi söylenti duydum eğer doğruysa bu haber keşke kabul etseydi özom çok yakışırdı o. role neyse hayırlısı olsun özom nasıl mutlu olacaksa öyle olsun daha iyi bir projede onuda görürüz inşallah: )
gelelim bölüme emrah keşke biraz daha duygulu oynasa ta bana biraz duygusuz oynuyo gibi geliyo...
mavide aliye karşı bişeyler hissediyo belli de ne zaman ortaya çıkar bilemiyorum abisinin katili diye biliyor sonuçta.mavinin annesi ne utanmaz,ne görgüsüzmüş ya oğlunun katillerini para için affediyo...son sahnede çok kötüydü mavi alevlerin içinde kaldı o gıcık ilyas yüzünden..
baharcım fragman çıktı tatlım yine çok heyecanlı şeyler olacak mavinin abisinin oğlu değilmiş aslında o çocuk cemalin oğluymuş... ben tahmin etmiştim aslında heralde düğün gecesi gelin ahmete herşeyi anlatıyor ahmette cemalin yanına gitmiş cemalde vurmuş diye düşünüyorum...
3. bölümü heyecanla bekliyorum bajalım neler olacak:)

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.