Benim Tatlı Yalanım - aylinin nejat ve kayrayı terk ettiği sahne bence çok

Benim Tatlı Yalanım Benim Tatlı Yalanım
aylinin nejat ve kayrayı terk ettiği sahne bence çok acıklıydı. yazık ya küçücük kızıyla nejatı yapayalnız bırakıp gitmiş. başta hasta filan gibi bir şey uyduracak oldunuz ama son bölüm bundan vazgeçtiniz. son bölümde normal bir insan gibi davranıyordu. bir önceki bölüm daha başarılıydı. kayra daha küçücük bir çocuk çok çabuk atlattı bu travmayı çok çabuk kendine geldi bu biraz saçmaydı. ayrıca nejat kayraya afrika olayının yalan olduğunu söylediğinde bence kayra o zaman annesinin nerede olduğunu falan çok sormalıydı neden gitmiş olabileceğini merak etmeliydi. ayrıca madem öğrendi atlının annesi olduğunu da öğrensin artık. nejat belli ki bugüne kadar harika bir baba olmuş ancak bu yalanla kayrayı fena sarstı bence. hoş gerçi az yansıttınız kayra hemen kendine geldi ama bence o isyanın bir devamı olur diye düşünüyorum.
diziyi çok izlemiyordum aylın geldiğinden beri ayrıntısız izliyorum bu yüzden şu berrin hanım olayını anlamadım
o niye terk edip gitmiş çocuklarını bence aylın kadar suçlu.
ayline de pes doğrusu. bence uydurduğunuz öykü olmadı. yani neden gittiğini anladık da gittikten sonraki maceraları biraz daha farklı olmalıydı. hiç mi sevmemiş kayrayı? bence gittikten sonra hep tedavi görmüş yapayalnız yaşamış filan olmalıydı. fabiona olayı aylini tamamen suçlu yaptı. ayrıca aylın ilk geldiğinde nejatın sinirlerinden bahsediyordu o zamanlar çok sinirli olduğunu söylüyordu. ama 16 bölümde hiç bir suçun yoktu gitmemle alakalı diyor. allah aşkına dizinin konusu zaten aylin di. aylın yok diye suna bu yalanın içine girdi. nasıl olur da aylın olayını bu kadar geçiştirirsiniz? resmen senarist bizi aptal yerine koyuyor.
tamam bazen her şey harikayken de bir insan çıkar gider öyle öyküler vardır belki ama o zaman aylın niye nejata sinirliydin dedi yahu!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.