Zengin Kız Fakir Oğlan - BU DİZİNİNİN HER BÖLÜMÜNÜ TV-DE KAÇIRMADAN

Zengin Kız Fakir Oğlan Zengin Kız Fakir Oğlan
BU DİZİNİNİN HER BÖLÜMÜNÜ TV-DE KAÇIRMADAN İZLERİM, AMMA OKADAR GÜZEL,HOŞ, VE BAŞARILI BİR DİZİ Kİ, BUNU YALNIZ TV-DE İZLEMEK YETMİYOR, İNTERNETDEN DE İZLİYORUM. BÜYÜK BAŞARI. BU BAŞARINIZIN DEVAMINI BÜYÜK ZEVKLE BEKLERİZ. EMEYİ GEÇEN HER KESE BÜYÜL TEŞEKKÜRLER !!
Hersey tadindan ve cok guzel, diger birbirini taklit eden dizilerin arasinda basarisini öne cikaran yapim ve profesyonel oyuncalarla cok da keyifli hale gelmis.( Özellikle Kemal bey)
Nurhan’ la beraber “Yok artık!” diye diye izlediğimiz bir dizi.
Son zamanlarda hiç bu kadar keyifli güldüğümü ve zaman zaman duygulandığımı hatırlamıyorum.
Komedi dizisi nasıl olurmuş dosta düşmana gösteriyorlar.
Senaristler belli ki, dünyaca meşhur komedi yazarlarının ilham melekleriyle teşrik-i mesai yapıyorlar çünki bu dizide hepsinden tatlar var.
Bu dizide Charly Chaplin, Jery Lewis, Lorel&Hardy, Mr.Bean, Edy Murphy de var, Nasreddin Hoca, Temel, Kemal Sunal, Şener Şen de var, Metin Akpınar, Zeki Alasya, Adile Naşit, Nevra Serezli, Nejat Uygur da var.. Var oğlu var..
Bu dizi dünyanın hangi ülkesinde gösterilse aynı tepkileri alır ve kahramanları dünyanın her köşesindeki ailelerle yakın akraba olabilir, lokal değil evrensel bir komedi, herkesin gönlünde yer bulabilir.
Allah sağlık selamet versin hepinize ve bize, bizi bizden ayırmasın.
ailecek beraber izliyoruz

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.