Ufak Tefek Cinayetler - 15:12 ben de katılıyorum bütğn dizilerde aynı şey

Ufak Tefek Cinayetler Ufak Tefek Cinayetler
15:12 ben de katılıyorum bütğn dizilerde aynı şey yapılıyor. final tahmin edilirse senarist senaryoyu değiştiriyor.
diziye dönecek olursam ilk başlarda oyacıydım. ama oyanın hataları beni negatif etkiledi. evli adamla görüşmesi, merveye iğne yaptığında seni zehirledim deyip mesleğini kötüye kullanması ve en önemlisi burcunun hamile olmadığını söylemedi ve dahası burucunun onu öldürmeye teşebbüs etmesini örtbas edip savcılığa başvurmaması.
ayrıca dizideki oyuncuların bunalım, buhran hallerinden gına geldi. herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. oyanın pelinle bir olup merveye tuzak kurup milanın doğungününde rezalet çıkarması da mum dikti.
bunca saçmalığın içinde artık insani, vicdani duygularımı bir kenara bırakıp diyorum ki yiyin birbirinizi. hatta yürü be merveee diyorum.
ayrıca bir de şu açıdan bakın oya burcuya çok kızdı arzunun aldatılmasını yanlış buldu. burcu için sarmaşığın gülü dedi. ama oyayagillere göre merve kötü kalpli olduğu için aldatılmayı hak ediyor. bir düşünün bakalım oyaya göre hem arzu hem merve kötü değil miydi.o zaman arzu da aldatılmayı hak etmiş olmuyor muydu. soralım bakalım "yay kadını" ne diyecek.

Oy Ver

5.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.