Ufak Tefek Cinayetler - 4 bölüm güzeldi.. evet sakin geçti ama sahneler ve

Ufak Tefek Cinayetler Ufak Tefek Cinayetler
Evli_Mutlu_Çocuklu💜
Bayan
💙SEMAşk💙
16/4/1996 (28)
4 bölüm güzeldi.. evet sakin geçti ama sahneler ve yaşanan olaylar hepsi güzeldi.. serhan gitgide her gün biraz daha bağlanıyor oyaya.. sürekli onun evine gidiyor,karşısına çıkıyor onunla hep vakit geçirmek istiyor.. sanırım aşık oluyor oyaya.. e zaten serhanın karısını sevmediği apaçık ortada..
ve dizi de çalan bir şarkı var dicle olcay söylüyor "maktul" çok güzel bir şarkı ve sözleri de çok güzel..
arzuya çok kızıyorum.. gerçektende çok güçsüz bir kadın.. mehmet onu aldattı bu yetmiyormuş gibi şimdi kızını da yalanlarıyla kandırıp kendi tarafına çekmeye çalışıyor ve arzu da tüm bunlar olurken hiçbirşey yapmıyor nilaya tüm gerçeği anlatmıyor.. e kız da bu durumda haklı olarak babasına inanacak tabi.. arzunun bir an önce harekete geçmesi lazım yoksa çocuklar elden gidecek..
bölümün yarısını izlemiştim şimdi yarısını da izledim.. nilay gerçekten de çok akıllı bir kızmış afferim ona herşeyi nasıl da anladı.. babasının cansuyla ilişkisi olduğunu falan.. nilay annesinden çok daha akıllı.. ve arzuya dediği sözler çok hoşuma gitti " sen yalnız değilsin. senin arkanda dağ gibi kızın var"..
merveye gelinceyse harbiden korkulur bu kadından ya.. resmen oyayı işinden etti.. kliniğini kapattırdı.. oysaki oya merveye hiçbir kötülük yapmamıştı sadece onu korkutmaya çalışmıştı ve merve de bunu hak etmişti açıkçası.. ben dizinin kötü karakteri pelin diye düşünürken şimdi değiştim düşüncelerimi kötü olan taraf kesinlikle merve.. oyaya çok üzüldüm..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.