Tatlı İntikam - dizi iyi hoş güzel de kiralık aşk dizisinden bir çok

Tatlı İntikam Tatlı İntikam
dizi iyi hoş güzel de kiralık aşk dizisinden bir çok teknik alıntı var. öncelikle iki dizinin de oyuncuların isimlerinin geçtiği introlarda başrol kadın oyuncuların mimik ve görüntüleri aynı, sonunda sırt sırta verilen pozlar aynı. herşeyi geçtim kurgu intikam üzerineyken ve intikamı alacak kişi aslında erkek başrolken, dış ses olarak aynı kiralık aşk dizisindeki defne karakteri gibi bu dizide de kadın başrol oyuncusu pelin de özlü sözlerle başından geçeni anlatıyor ve tıpkı defne gibi göze batar biçimde kendi kendine konuşma halinde. ayrıca bölüm sonunda çıkan bölüm sayısının ve yapımcıların yazıldığı program tipi de aynı. iki dizinin de romantik komedi dalında olduğunundan ötürü izleyici kitlesinin aynı olduğunu düşünerek dizi yapımcıları ve görüntü yönetmenlerini biraz özgünlüğe davet ediyorum.
yazdıklarıma itiraz etmeden önce iki dizinin de ilk bölümünü izlemenizi tabi ki beklemiyorum (iki dizinin de ilk bölüm sonu da aynı kapı önünde burun buruna bitiyor ayrıca :d) ama en azından ikisinin de jenerik/introsunu (ne diyorsanız artık) izlerseniz demek istediğimi anlayacağınızdan eminim.
bunun yanında kiralık aşk da sıktı artık diyen seyirci kitlesinin yeni tutku arayışına cevap verebilir bir dizi olmuş. sadece benzerlikler bu kadar gözümüze sokulmazsa :))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.