Şeref Meselesi - 13:21 de yazan arkadaş o bölümde yiğit bebeğine sahip

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
13:21 de yazan arkadaş o bölümde yiğit bebeğine sahip çıkmış diyorsun. küçücük bebeği annesinden ayırmak mı sahip çıkmak.
emir in aşkı o zaman başlamış kalbi başka desede ağzı başka söylüyor kendini ve duygularını uzak durarak engengellemeye çalışıyordu.
dizi bitti ama siz hala yiğit kübra ya aşıktı diyorsunuz ama sizin suçunuz yok senarist kerem bursin i son bölümlerde temize çekmeye çalıştı. emir e güçsüz demişsiniz adam zaten güçlü olmaktan yorulmuş o sadece mutlu olmak istiyor. senariste bu açıdan çok kızdım çok mu zordu 10 dk daha yazıp emir kübra ve çocukların mutlu olduğu bir zamanı göstermek yani emir ve yiğit elif e mutlu bir hayat vermek istiyorlardı. emir i de gibi gösterdiker ama zaman her acıyı küllendirir belki bir beş yıl sonra da olsa mutlu oldukları bir zaman varmıştır bunu gösterebilirlerdi ama yönetmen kerem i çok seviyor o yüzden resmen ailesinin ölümüne neden olmuş adamı kahraman ilan etti yiğit in yılmaz ya da nihat tan bir farkı yoktu onlarda sevmeyi biliyorlardı ama mafyaydılar sonuçta.ve ne yazık ki bazı işlerde som pişmanlık fayda etmiyor.
emir senelerce dirsek çürütüp mesleğinde hızla yükseldi onu bu kadar pişman göstermeleri yanlıştı sonuçta o işini yapıyor bi de yiğit i nasıl anlattıysa elif hiç tanımadığı babasını kahraman yaptı.
asıl kahramanlık ölmek değil sevdiklerin için hayatta kalmaktır

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.