Şeref Meselesi - ama sonrasinda kübranin elinde kundak varken ki kamera

Şeref Meselesi Şeref Meselesi
izleyicii
Bayan
ankara
1/1/1993 (31)
ama sonrasinda kübranin elinde kundak varken ki kamera görüntülerinde selimin sahnesi var, cünkü arkadan ses geliyor ugur simdi bilmemne bilmem ne diyorlar ve ayni kiyafetlerle de melinle fotolari var hem hastanede hem arabaya binmeden önce ya da sonrasinda ona emin degilim hep bi görüntülerde vardi. umarim öldürüp de ruhu geldi filan olmaz, zaten emir ve yigitin cocuklugunu oynayan cocuklar var bi de tanimadigimiz erkek cocugu var o kir bahcesinde büyük ihtimalle emirin cocugu zaten onun kücüklügünü oynayanin instegraminda da o cocukla fotosu var.
ha bu arad mezar sahnesinde de selim karakteri foto paylasmis elif kübra gül ve selim siyah kiyafetlerle elbiseli fotolari var elifin o mezar sahnesindeki kiyafeti ve ayni kiyafetle enderle de enderin siyahlar giymis mezarda sahnesi var
gördügüm kadariyla o mezar sahnesinde sadece yigit yok, benim fikrimce herkes onu öldü sanacak. bi de bir sey söyleyecegim yigit o sahnede eger ölürse kizi icin degil kardesi icin kendini feda etmis olacak cünkü yigidin zaten secenegi var emirin yok.

Oy Ver

4.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.