Poyraz Karayel - poyraz karayel gerçekten çokluk güzel ve gizemli bir dizi.

Poyraz Karayel Poyraz Karayel
poyraz karayel gerçekten çokluk güzel ve gizemli bir dizi. fakat sezon finalinde gerçekten sacmaladilar. sema nın ölmesi poyrazin ölmesi falannn zaten dizinin adı poyraz karayel poyrazin bir başrol oyuncusu olarak ölmesi gerçekten çok saçma. tabii gerçekten kötüyse. bu da akıllarda soru işareti bırakıyor. ama yapımcılar dizinin hala tutulmasını istiyorlarsa poyrazi oldurmezler. fakat bana sorucak olursa nin poyraz vurulması. eğer vurulduysada sezon finalinde sonrak7 bölüm final olur...
bence poyraz ölmedi. adamların yanına giderken vurulacağını anladı ve telefonunu bilerek pantolonun çebi yerine ceketinin cebine koydu. zaten poyraz kalbinden vuruldu. telefonda onu kurtarmış oldu. cenazesi de yoğun bakımda gördüğü hayal lerden biridir herhalde. ki eğer öldüyse dizi sezondan sonraki ilk bölümü final yaparak diziyi bitirir.
62. bölümde dizede birçok ayrılık yaşandı. sezon finalinde önce sema karakteri silahla intihar etti. izleyiciler poyraz karayel ‘de ‘’ sema öldü mü? ‘’ sorusunun cevabını ararken daha bu şoku atlatamamışken poyraz karayel vuruldu. poyraz karayel ‘in vurulmasının ardından cenaze hazırlıklarına başlanırken tüm izleyicilerde poyraz ölmemiştir, iyileşip gelecektir hissiyatı varken poyraz ‘ın ölümüyle ilgili şüphe kalmaması için cenazede ayşegül, poyraz’ın kefenini açarak yüzünü gösterdi. dizi izleyenleri en vurulma anının şoku kadar bir şokta bu sahnede yaşadı. dizinin bitmesi ile birlikte sosyal medya üzerinde büyük bir tartışma başlatılırken birçok dizi hayranı halen poyraz karayel ‘in ölmediği görüşündeydi. fakat dizinin başrol oyuncusu ve poyraz karayel karakterini canlandıran ilker kaleli ‘nin sosyal medya paylaşımı çoğu şeyi özetler nitelikteydi.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.