Poyraz Karayel - bende katılıyorum. son 4-5 bölümdür diziyi katlettiler. o

Poyraz Karayel Poyraz Karayel
bende katılıyorum. son 4-5 bölümdür diziyi katlettiler. o mafya grubundaki adamları sanırım sokaktan toplamışlar. bir tanesi haricinde hiçbiri konuşmuyor. hiçbirinin yanında mekanında bir tane adamı koruması olmaz mı. sema taşkafa poyraz üçü geliyor sözde koskoca istanbul un yeraltı dünyasına kafa tutuyor. elini kolunu sallayıp çıkıyorlar. örneğin kurtlar vadisi her ne kadar çok uzamış ve sıkıcı olmaya başlamışsa da karakterlerden ve oyuncu kalitesinden hala ödün vermiyor. her yeni karakter cuk oturuyor. racon desen poyraz biraz polatı seyretsin nasıl racon kesilirmiş öğrensin. öyle siyah takım elbise giyip mafianın karşısına çıkmakla olmuyor bu işler.
güzelim dizi pembe diziye döndü. senarist kolayına kaçıyor. işin içinden çkamayınca kapı dinlemelerle işi götürmeye çalışıyor. dizide herkes ajan olmuş. songül evde dinliyor sinan aynı şekilde. ayşegül tekerlekli sandalyeyle 2 saniye poyrazla amirin yanından geçerken duyduğu bir cümleyle tavır alıyor. ayrıva koskoca bahri babanın parası mı yok zırt pırt songülü eve alıyor. ayrı bi ev alsın birazda para versin yollasın başka yere. tamam anladık senaryo böyle uyuyor da mantık hatası yapıp seyirciyi de aptal yerine koymanın manası yok. yani ucuz oyuncu ucuz senaryo ucuz maliyetle işi götürmeye çalışıyorlar da bence yemez. böyle devam ederse en fazla 8-10 bölüm sonra yayından kalkar diye düşünüyorum.
sefer konusu da ayrıca sıktı. ya koyun diziye devam etsin. ya da bitane sahile vurmuş ceset bulun gömün gitsin . son bölümde hele ki şu konuşturmaya çalıştıkları adam sahnesi tam facia. songül evin hizmetçisine soruyor kim bu adam diye. hizmetçi cevap veriyor ayşegül e sıkan adam diye. ulan koskoca mafya adam kaldırıyor hizmetçiye bile bilgi veriyor. yapmayın beyler seyredenler gerizekalı değil. üstüne üstlük taşkafanın arka plan yumruk atma sahnesi neydi öyle. yumruk adamın 20 cm gerisinde patlıyor. çok güldüm...

Oy Ver

5
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.