Poyraz Karayel - hakaret hariç eleştiri güzel birşeydir. pozitif de olsa

Poyraz Karayel Poyraz Karayel
hakaret hariç eleştiri güzel birşeydir. pozitif de olsa negatif de olsa eleştiri sonunda daha iyiye gitmenin yolları aranır. bu erdemli insan davranışıdır. savunmaya geçmeye ve "beğenmiyorsan izleme kardeşiiimm" basitliğine girmenin manası yok.
poyraz karayel dizisi en iyi dizilerden biriydi. aynen dediğiniz gibi öfke, şefkat, sevgi, neşe, intikam, dosluk, kardeşlik... bir çok duyguyu bir arada veren ve bunları şiirle romanla besleyen, yani alt yapısı kuvvetli olan bir diziydi. ama son bölümünde gördük ki artık konu bulma sıkıntısı yaşıyor ve dönmedolap gibi dönüyor. kanal d burda yazılan yorumları dikkate almıyor çünkü halkımızın çoğu piskopatlardan hoşlanıyor. bu yorumlar dikkate alınmıyor çünkü ekrana ne koyarsa koysun izleyecek büyük bir kitle var. bu yorumlar dikkate alınmıyor çünkü onlarda "beğenmiyorsan izleme kardeşiiim" düşüncesinde.
biraz iyilik, biraz güzellik, biraz da huzur olsun istiyoruz. çok mu? gazete ve haberlerde yeterince piskopat var, hem de gerçek. bari dizilerde azcık huzur olsun.
ayrıca bu kaçıncı aynı kıza aşık olan kardeşler hikayesi. eee çalıntı bu.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.