Poyraz Karayel - :(((bu nasıl bi dizidir ya,bu nasıl bir oyunculuktur?ilker

Poyraz Karayel Poyraz Karayel
:(((bu nasıl bi dizidir ya,bu nasıl bir oyunculuktur?ilker kalelinin ooyunculuğu ayakta alkışlanır..efsane bi oyuncu..hem ilker kaleli hemde burçin terzioğlu.. ilker başta olmakla tüm ekibin tüm oyuncuların eline emeğine sağlık.. yemin ederim çok dizi izledim ama hiç beni böyle yaralayan bi sahne olmamıştı..
aysegulun çaresizliği..poyrazın bağırması falan beni benden aldı.. gözlerim hala acıyor çok ağladım.. beni çok nadir oyuncular ağlata bilir ki ilker de onlardan biri..poyraz karayel bu bölümle çıtayı çok yükseltti.. ama inşallah son sahne hayal falandır yada aysegulun bebeği ölmesin doktor acimistir belkide kiymamistir bebeğe insalah ölmez bebek ya:(((
adil topal da bi gram bile merhamet vicdan yok be..poyrazın babası olmayı asla ve asla hak etmiyor..bu nasıl vahşiliktir ya..bu nasıl vicdansizliktir..bi babanın gözleri önünde bebeğini öldürdüler buna kim hangi yurek dayanır allah aşkına kalbim paramparça oldu..çaresizlikden bağıran poyrazın yüzü aklımdan gitmiycek asla.. sen nasıl mükemmel bi oyuncusun böyle ilker kaleli??
fragmani dort degil on gozle bekliyorum..bi hafta nasil dayanicam bilmiyorum..emeği geçen herkese çok çok teşekkürler başta da ilker kaleliye tabiki.. her bölümüyle bu diziye bir kez daha aşık oluyorum o kadar güzel bir dizi ki hiç ama hiç bitmesin..

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.