Kiralık Aşk - arada birde olsa okuyorum yorumlarinizi... ben peri siirlerine

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
arada birde olsa okuyorum yorumlarinizi... ben peri siirlerine saglik... cogu kiside benim gibi galiba sadece okuyorlar...

tamer bey son 3 senedir olaylari takip etmediyseniz, hakkeden yorumlariniz kismen yanli duruyor.
basrol oyuncularinin cogu kisi tarafindan itici bulunmasi kendi hareket ve tavirlari.. gorsel degil..net! once bunu netlestirelim. yorumlarda gecse bile yaptiklari paylasimlar, reportajlar buna sebeptir. gercekler oyle ya da boyle, farketmez. simdi sessiz olabilirler ama seyircinin bakisi onlara koyduklari sifatlar degismeyecektir. biz burdan ne desek bos aslinda:)) artik agizlariyla kus tutsalar, net!

asil soru seyirci yanlarindakini itici bulduklari halde bu acimasiz sektorde nasil ne sekilde tutunabilirler? yari ka seyircisi erkek besrolu takibi birakti, ne yakistirma kaldi nede sevgileri. tek sebep sevgilisinin hareketleri ve onun buna destek cikmasi. yanlis mi, hayir! sektor cok acimasiz, seyirci affetmiyor kolayca. yolu acik olsun ama isi zor. begenmeler yorumlar birinci sezonda uc sifirliydi, tek sifirlara dustu malesef. bunu tartisin bence, kaybettigi sevgiyi nasil geri kazanir?..
diger konu gecmis bitmis cunku

bahar

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.