Kiralık Aşk - uzuuun uzun yorum yapasım var... afişler

Kiralık Aşk Kiralık Aşk
Love
Bayan
1/1/2010 (14)
uzuuun uzun yorum yapasım var...

afişler çıktı.
tanıtımlar çıktı.
bol foto geldi.
üstüne düet ve video klip geldi.
atladıgım varsa ekleyin lütfen...

1-) ben tekli afişlerde mert'i yanı barıs'ı begenmedim. bi tuhaf durmuş.yapılı oldugundan kaynaklı diye düşünüyorum ama tam olarak çözemedim..

2-) tanıtımlar hakkında fikrimi zaten söylemiştim. seyiirci ister ekip uygular durumu olmuş..binevi yazar seyirci oyuncu,senarist birleşimi..

3-)fotoları begendım. özellikle cengiz-barış sahneleri bayagı güldürecek gibi görünüyor..:)

4-) klibi beğendim.. çekimler..vs çok hoş olmuş.şarkı da çok çok güzel... oyuncuların klip içindeki hal ve hareketleri de bayagı sempatik olmuş.. belli kurallar çerçevesinde gitmeye çalışıp,bir o kadar da gidememişler... biraz ciddi,biraz samimi,biraz utangaç,biraz gerçek... hoş olmuş ...

5-)galalar...
gala tarihleri açıklandı.öncelikle yurtdısı galaları açıklandı.neden bir anda bütün gala tarihleri ilan edilmez onu anlamış değilim.düzenli işleyiş yok mu?
neyse yurt dısı gala tarihlerinin bazıları açıklandı..yurt içi olanların da bilgisi yavas yavas geliyor.istanbul 8 kasım,9 kasım ankara,10 kasım izmir olarak görünüyor...bakalım neler olacak?

6-) bilet önsatışları ve süprizler...

biletlerin ön satışları başladı arkadaşlar.. ve bilet alana süpriz hediyeler varmıs. sosyal medya'yı takip edenlerin çogu görmüştür zaten hediyeleriin,süprizlerin ne oldugunu... dün görünce bayagı sok oldum...

millet gala için bedava bilet dagıtır.bizimkiler ön satış yapıyor.üstüne bilet alan kişilere süprizleri (selfie çektirmek,birlikte filmi izlemek,yemek yemek,kahve içmek...)

yemek ve kahve muhabbetine okey derim normal olur derim belki ama ,gala da birlikte izlemek,şu kadar kişiyle su kişi selfie çektirmesi... bu bana komik ve çok ticari bir olay geldi...

git biletini al gel belki su kişiyle fotograf çektirirsin

sende git biletini al belki oyunculardan biriyle sinema izlersin...

bana fazla ticari geldi ve şok oldum...

normal bir gala da
yeriniz bellidir gidersiniz oturursunuz salonda oyuncularla bırlıkte sinema filmini izlersiniz (çok yogun talep yoksa oyuncularla izlersiniz.ha buna söyle bir çözüm de olabilir en büyük salonu doldurursun herkes oyuncularla izler) sorularını sorar çıkısta yakalayabılırsen foto çeker çıkar gidersin... .benim bildiğim,gördüğüm normali bu'dur.

siz bu konu da ne düşünüyorsunuz?

gişe kaygısı diyecegım ama alakası olmaması lazım .zaten tutacagı yeterınce belli...
ya tamamen olaya ticari yaklaşmışlar.
yada ben abarttım...

sizce?

Oy Ver

4.8
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Sıkıcı

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.