Karagül - selam karagül ailesi:)) finale dogru senarist ne yapmaya çali$iyor

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
selam karagül ailesi:)) finale dogru senarist ne yapmaya çali$iyor anlami$ degilim.. ilk bölüm den $imdiye kadar firat da kimler ölmediki.. narin'in ölmesine en az ebru kadar üzüldüm.. ke$ke oguz'un hâyâli gerçek olsaydi.. "yillarca sende dinlendim ben" oguz ne kadarda güzel seviyor allahim ke$ke kavu$a bilseydi..bu bölüm herkesin nasil bi caresizliyin pismanligin icinde oldugunu gördüm.. ebru nun narin'in mezarin da söyledikleri onun ne kadarda mükemmel bi anne oldugunu bi kes daha gösterdi.. her seye ragmen ebru oglunu büyüten narin e tesekkür etdi,artik "oglumuz" bana emanet dedi "oglumuz" ebru ya da bu yakisirdi:(
bende 120.bölüm narine hayat veren sevgili özlem conker e tesekkür ederim:) baranin su an vermis oldugu tepkileri normaldir,zamanla kececek.. cünkü su an bi pismanlik vicdan azabi duyuyor.. ama narine sundan dolayi kiziyorum hayatin da en cok sevdiyi iki erkege büyük bi vicdan azabi birakdi.. ana olan asla evladina bunu yapmaz yapmamali bence.. herkes ölüyor ama kendal masallah turp gibi.. üstelik masumlarin canini yakmaya devam ediyor.. o arabadan kim sag cikarki, o kadar takla atdi üstüne firata düsdü:/ kaza sahnesi cok gercekciydi.
vee fragman dehset mehti bebek de ölüyor galiba:( kendalin günahlarinin cezasini o masum bebek ödedi cok yazik.. emine dönmüs ama asim yoktu ona ne oldu acaba??
#son 4 bölüm'finale dogru'karagül.

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.