Karagül - günaydin karagül ailesi:)) bugün günlerden"mert

Karagül Karagül
M🦋
Bayan
Sadece AYça💙
1/8/1988 (36)
günaydin karagül ailesi:)) bugün günlerden"mert yazicioglu" karagülün yaki$ikli prensinin dogum günü:) iyiki dogdun nice mutlu senelere:) ba$arin daim olsun..saglikla,huzurla bi'ömür sevdiklerinle mutlu ol mert yazicioglu:*:)
arkada$lar neyi tarti$iyorsunuzki?,herkesin fikri farkli ve burda isteyen istediyini savunur istediyi gibi de yorum yapar..kimse kari$amaz saygi duymak gerek sadece..herkes kendi yorumuna baksin bence lütfen!
zaten finale dogru herkesde bi'burukluk var ama en kötüsüde kimse istediyi sahneleri doya doya izlemedi,bu yüzden üzgün.. $u narincidir $u ebrucudur diye gruplara bölmeye gerek yok hepimiz karagül fanlariyiz!.. evet en sevdiyimiz oyuncu illaki var ama onun oynadigi karakterle hiç bir ilgisi yok.. bakalim cuma 121.bölüm de bizi neler bekliyor.. narin'in ölümü oguz'u baran'i ve bütünlükde konakdakileri nasil etkileyecekdir.. ama en çokda ebru ve baran ili$kisi bundan nasil yara alicak merak ediyorum.. kasim özlem ay$e mehti kaciyor ama kendal sayesinde kaza yapiyorlar yoksa onlardan biri de mi ölücek? böyle giderse final de kimler ve nasil olucak acaba?! bu arada dizinin kayb fikriye teyzesi sete gelmi$:) in$allah 3.yil verdiyim emege deger final.. ebru ve çocuklar mutlu olsun bari:)) vee aybar da kavu$sun beraber mutlu olmayi hakediyorlar!..
herkese hayirli günler canlar karagülcü fancanlar:))
#forevermertyazicioglu -_-
#dogumgününkutluolsunmertyazicioglu:))
#foreverkaragül -_-

Oy Ver

6.6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.