Karagül - narini gene haklı çıkarıp çalmayı çırpmayi normal gibi

Karagül Karagül
ayça
narini gene haklı çıkarıp çalmayı çırpmayi normal gibi gösterdiler.birde üstüne baran öz annesini suçladı.finale doğru deyip kaç haftadır kan kaybeden diziyi bu şekilde sürdürüyorlar saçma sapan.bir insanın çocuğunun çalınması doğruymuş gibi gösterip öz anne olan kişileri küçük göstermek bu çok saçma.suçlu insanın başında jandarma varken kendalın elini kolunu sallayarak içeri girmesi kişilerin artık akıllarıyla dalga geçilmesi haline gelmiştir.artık birde narini canlandırın olsun bitsin.pes ki pes
sürekli sorundan kaçmak için intihara başvurmak yada oğlu onun yanında yer alsın diye yanlış bile olsa oğlunun kararlarını desteklemek bunlar tüm dizi de narin'i özetleyen davranışlardan sadece birisi. yaptığı yanlışlar şu an sadece intihar etmesiyle kapatılacaksa eğer o zaman biz bu diziyi 120 bölüm boyunca neden izledik? baran hala gerçek annesine anne bile dememişken gidip de başı her sıkıştığında intihara başvuran kadının sanki suçsuzmuş gibi gösterilmeye çalışılması neden? bunca zaman boyunca ebru'ya ve ailesine yaptıklarından sonra gidip de bir iki bölüm boyunca oğlu onun yanından ayrılmasın diye oğlunun yanında yer alan narin'in niye hep tarafında olunuyor?
kusura bakmayın ama narin'in yaptığı yanlışların tümünü böyle intihar çabalarıyla örtbas etmeye çalışmak nedendir? yazık değil mi ya? 120 bölüm boyunca narinden ve kendal'dan çeken ebru ve ailesine yazık değil mi? finale doğru gidilirken narinin suçlarının sadece bir intiharla kapatılması çok yanlış.
120 bölüm boyunca bu diziyi izleyen, bu dizi için 3 yılını harcayan bir izleyici olarak son zamanlarda senaryoda ki gelişmeler gerçekten üzücü. 3 yılı sanki boşa geçirmişim gibi hissediyorum. ebru'nun gerçekleri öğreneceği ve ondan sonra olacakları günü deli gibi beklerken, bu şekilde ilerleyeceğini beklemezdim. senaryonun gidişatı bir şekilde saçmalaştı. umarım narin bu kadar kolay affedilmez ve baranda sonunda annesine anne diyebilir. annesine anne dediğini duymak için ebru'nun da mı intihar etmesi gerekecek?!

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.