Kalp Atışı - 2.fragman daha yayınlanmadı ama fotolar ve 24.bölüm

Kalp Atışı Kalp Atışı
2.fragman daha yayınlanmadı ama fotolar ve 24.bölüm bilgilerini az önce gördüm. istanbul'un diğer tarafı ne ya. ayrıca niye ali eylül aşkına bir engel olacak mı dediniz. niye ali eylül aşkına istanbul'un diğer yanı yeni hayat dediğiniz o şey engel olsun ki. niye yani anlamadım. hayırdır ali asaf arabayla bırakıldığı yerde bir problem yaşayacak. ya daha ne engeli ya ali ve eylül evlendi. ali asaf bulunuyorsa eğer kavuştular demektir. bunlar evlendi ya artık ölüm kalım kaçırılma entrika olmadığı sürece engel mengel yok arkadaş
vallaha diziyi bitirmeyelim diye gözümüzde bitirdiniz
evvet fragmanımız yayınlandı ama belli ki saçmalamaya doyamıyor sayın senaristimiz. ya senariste önerim artık dram yapmasın. vedat ölse üstü kapalı olurdu acaba beyin ölümümü gerçekleşti solunum cihazına mı bağlı yaşayacak. yoksa felç mi kaldı ne oldu yani. ama ölse üstü kapalı çıkardı ameliyathaneden ölmemiştir.
ama bence bunu yapmanız saçmaydı. vedat sağ salimken daha mantıklı olurdu. ne şimdi bu ali asafı suçlayacaklar. halbuki ali asaf elinden geleni yapmıştır vedatı kurtarmak için.
final yapın final yeter artık

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.