Kalp Atışı - ben bu dizinin fanıyım. izlemezsem resmen oksijen ekskliği

Kalp Atışı Kalp Atışı
ben bu dizinin fanıyım. izlemezsem resmen oksijen ekskliği yaşıyor gibi oluyorum. tüm bölümleri ezbere biliyorum. kağıda dök deseler romanını yazarım. ama gerçekten saçmaladınız. kesinlikle final olsun istemem. ama böyle saçmalamanızı hiç istemem. sultan gereksiz bir şey oldu. daha mantıklı şeyler bulun ve ille de olumsuz şeyler olmasın. nazlı da bozuyor diziyi. böyle olursa izleyici sıkılır. zaten reytingler düşük lütfen artık şu sultan ve nazlı gitsin. diziyi oksijen olarak gören ben bile sıkıldıysam artık diğer milleti düşünemiyorum.
en çok da ali asaf ve eylüle bayılıyorum. eylül ve ali asaf zaten favori karakterlerim. yılın en iyi dizi çifti ödülünü gerçekten hak ettiler. çünkü çok uyumlular. gökhan alkanı bir iki dizide de görmüştüm ama gökhan alkan gerçekten ali asaf olmak için yaratılmış. öykü karayel'i ilk defa gördüm. ama merak edip daha önce oynadığı bir dizide onu izledim. ama gerçekten o da eylül olmak için yaratılmış. örneğin benim ali ve eylülü kalp atışından sonra başka bir dizide başkalarıyla izlemem kesinlikle imkansız. ben onları hafızama bir arada ali ve eylül olarak kaydettim.
ali asaf ve eylülün dizideki halleri de beni çok etkiliyor. ali asafın kimbiliri zaten mükemmel. zaten adı bay mükemmel. yani bir ara öyle diyorlardı. eylül de çok doğal ve ne kadar öfkeli gibi görünse de kalbi pamuk gibi.
diğer karakterlere gelirsek. bence ipek de tatlı kız. başlarda ali asafa aşık olacak diye sinir oldum ama olması iyi ki de olmadı. zaten ipek ve oğuz yakıştılar.
şu samet gerçekten genel olarak çok komik dizinin komedi yanı ondan ibaret zaten
esma ve alp de samet gibi bir şeyler açıkcası bir ciddiyetleri yok .
sinan bir anda eylüle düşmanlığı bıraktı heralde aklı başına geldi. süleyman da amma acımasız çıktı ve korkak

Oy Ver

6.3
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.