Kaçak Gelinler - günaydın :)) beyza özgür öldümü yaha? ne biçim

Kaçak Gelinler Kaçak Gelinler
SÖZ "gözün arkada kalmasın " (eylül
Bayan
Aydın/Türkiye
26/9/1996 (28)
günaydın :))
beyza özgür öldümü yaha? ne biçim babası varsa onun gidip boğazlayasim geldi. alsın ihaleyi tepe tepe kullansın artık. selim çok umursamaz davranıyo bebek için, sonuçta bebeğin bi suçu yok ki, kendisi yemiş haltı. bence bebek doğunca düzelecek o. can tanerin oğluymuş, oha! pembe diziler gibi entrika dolu. en sevdiğim, çok güzel olmuş :))
nezo kainatla önderin oynayacağı bi internet dizisi, kutsiyle oynayacağı tv dizisi. konusunu okudum beyaz yalanların, birbirlerine ikizi kadar benzeyen alara ve melek yer değiştircekmış, birbirinin hayatlarını yaşayacakmış. galiba deniz iki rol oynayacak
ya kızlar dün gece bi rüya gördüm kg ile ilgili. kainat uçurumdan tam düşecekken can onu belinden tutup yukarı çekiyo sonra sarılıyolar felan. buraya kadar herşey normal, asıl saçmalık şimdi başlıyo. can diyo ki "kainat beni bırakıp başka diziye gitme" kainatta diyo ki "ama kutsi var orda, onun şarkıları çok güzel" canda diyo ki "gidersen git o zaman". bu konuşma olunca bende anladım bu bir rüya, sonra uyandım. dedim ki "ben ne saşma saşma rüyalar görmeye başladım". gerçekten acayip hissediyorum şu an. resmen kg den başka bi şeye döndüler :))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.