Kaçak Gelinler - selaaammm:))) ben yokken kaynatmişsiniz

Kaçak Gelinler Kaçak Gelinler
selaaammm:))) ben yokken kaynatmişsiniz bakiyorum^^senaryolary daha okuyamadım sorry:)... bugün günlerden kg.. vee beyzamin doğum günü:)) mutlu yillar beyzaaamm... nice nice nice senelere:)) seni seviyorum♥
ben rüyamda kg'nin finalini gördüm:((bide şebseli:((şimdi anlatiyorum; ilk olarak şebseli gördüm... ofisdeydiler. selim bi kiza telefonunu veriyordu. diğer kizlarda o kağidin üstüne kavga ediyorlardi. şebnemde kiskaniyordu... ikinci rüyamda ise; final bölüm yayinlanmiş ama altta "özet verdim"yaziyordu:) aşk koltukta oturmuş flashbak yapiyorlardi... bunlar böyle havaalani sahnelerini hatirladilar.. sonra kizlar ayri bi kayikta erkeklerde başka bir kayikta denizdeydiler... almilla özgüre:"zengin olduğun için senden nefret ediyorum"diyordu... (ne alakaysa?)
sonra flashback sonu. 5 yil geçmiş. kaicanin oğlu olmuş kainat koltukta çocuğuna bakiyordu. almilla ise odada yatan çocuğuna bakmaya giderken kapi çaliyor ve seniha teyzoş geliyor. bide saçlari bem beyaz:)) sonra final bölümünden sonrada yeni bölüm başliyordu.. bende o sirada ağliyarak izliyorum yhaa:)) ne tuhafim ben ya?
niye bir hafta yok idin?... derseniz... internete girmeme cezasi aldimm:((şimdi sizinleyim:)) ne demiş şebnem gürsoy?:"haticeye değil neticeye bakiyoruz!";))

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.