İki Yabancı - merhabalar herkese uzun zamandır yazmıyordum diziyi de

İki Yabancı İki Yabancı
merhabalar herkese uzun zamandır yazmıyordum diziyi de izlemiyordum bugün izleyebildim sonunda. sitede kimse kalmamış herkes nerde hu hu kimse yok mu ya. hadi benim sınavlarım vardı vakit bulamıyordum ya sizlerin. berrakçım, nuray abla, zara neden yazmıyorsunuz? . defnem ya senin hesap mı silindi göremiyorum, bir daha açacak mısın ya da açarsan e posta ile olacak mı? benim için merak konusu. özledim artık ya offf kaç ay oldu konuşamıyoruz zaten sürekli bir engel çıkıyor. neyse kızlar sizler nasılsınız? nasıl gidiyor hayatınız umarım herşey yolundadır. neyse ben diziye geçeyim.
uzun zamandır izlemiyordum dedim ya bugün izlerken çok keyif aldım nedenini bilmiyorum, özellikle de kumud ile saras ' ın atışmalarına bayılıyorum ya. bir inci için yapmadıkları şey kalmadı. çocuklar gibiydiler ama itiraf edeyim çokta tatlıydılar.. resmen inciyi almak için bizim kumud akla karayı seçti bir ağlamadığı kalmıştı onu da yaptı yazık saras ta gerçek sanıp teselli ediyor ay kıyamam ya, o arada da kumud tabi hile peşinde nasıl da aldı gömleğin cebinden hem de çaktırmadan, bir insan hiç farketmez mi alırken orası çok saçma geldi. ben olsam çoktan hissetmiştim o inciyi de rüyasında görürdü. hele evdekilerin taraf tutmaları çok eğlenceliydi birde hepsi iddiaya girdi ya yok saras kazanırsa yash kumariye telefon alacakmış. ay dede bile söyledi o kadar yani. bir de kalika ne yapacak acaba ne gibi planları var sinsi kadın.
kumud ile saras tatlı dükkanına gittiklerinde de kavga etmekten bir şey yapamadılar doğru düzgün, adan soruyor ne içersiniz diye ikisi de aynı anda çay diyor sonra tekrar ne içersiniz diyor yine aynı şeyi söylüyorlar. ah şapşallar farklı şeyi söyledim sanıp halbuki ki aynı şeyi söylüyorlar 😂😂. onları soğuk hava deposundan kurtaran kimdi arkadaşlar bilen varsa yazabilir mi?
son olarak defnem yorumu okuduysan cevap yazar mısın lütfen 🙏. herkese iyi günler görüşmek üzere 💧🍂

Oy Ver

6
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.