İki Yabancı - selam kızlar ; bir türlü vakit bulamadım yazmaya

İki Yabancı İki Yabancı
selam kızlar ; bir türlü vakit bulamadım yazmaya ama şimdi yazacaklarım uzun olacak. gamzeciğim büyük kızımın da sana selamı var. onunla yorumları paylaşıyoruz.
nursel yorumun silinmiş ama okumuştum
barun sobti 'nin "tanhaiyan"dizisini izledim. toplam 10 bölümden oluşuyor . barun sobti sakallı haliyle çok karmaşıktır ama dizi deki partnerini sevmedim birbirlerine hiç yakışmamıştı. dizide ki adıyla heidelberg ali khan iki yıl önce arkadaşı raza intihar etmiş. o'nun ölümünü unutamıyor. sid diye bir arkadaşının düğününde mira ile tanışıyor . o zamana kadar heider, çok çapkınmış ama mira ile birlikte olduktan sonra bırbilerini unutamıyorlar.o'da iki yıl önce ailesini trafik kazasında kaybettiği için ortak noktaları oluyor.
bu arada arkadaşı raza 'nın cep telefonu ve laptopla ki anıların bakmak isteselerde şifresini bilmedikleri için açamıyorlar ta ki mira ile nişanlanacağı güne kadar... o gün arkadaşı sid 'in düğününde nisanlanacaklardı ama mira 'nın kulağında razanın annesinin küpesini görünce heider,hemen gidip cep telefonu ile laptopa şifreyi mira 'nın doğum tarihini yazıyor ve şifre açılıyor ekranda mira 'nın resmini görünce anlıyor. ((intihar etmeden once raza,heider'a bir kıza aşık olduğunu söylemiş ))) kimseye bir şey demeden londra'ya gidiyor. 6 ay sonra raza 'nın annesi heider'ı, arayıp o'nun günlüğüne okuduğunu ve günlüğunde raza , mira'yı sadece kendisi sevmiş yani mira kendisine aşık olduğunu biliyormuş karşılıksız aşk . her şey açığa çıkınca da birleşiyorlar. barun sobti olduğu için baktım yoksa çok etkileyici değildi.
aysu ,demet,adını bilmediğim 15 :26 ' daki arkadaş kızlar ya ben de dizinin müziğine bayılıyorum
dikkat etmedim dizini müziği şimdiye kadar sözleriyle verilmedi sanırım ama dizinin kendisiyle müzik bana göre tam uyumlu buluyorum. ikincisi de en az "teri meri" yada "rabba vee "kadar beğendim.
yarın ki bölüm süper 👌kaçırmayın. sürpriz doğum günü ve sonrasında birbirlerini sevdiklerini söyleyecekler . aşklarından sırılsıklam olacak ikisi de... şahane bir bölüm
sabırsızlıkla yarını bekliyorum.

hepinizi öpüyorum 😘 💚 💜 💖

lmny * nuray
bazı yazım hataları oluşmuş otomatik klavyeden olsa gerek (karizmatik )istemiştim diğeride ( heidelberg) )yazılmış aslında heider yazacakken öyle yazılmış klavye nin azizliğine ugramışım

Oy Ver

7
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Ehh işte

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Test ::
:: Yarışma ::
:: Anket ::
:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.