Hayat Bazen Tatlıdır - merhabalar hayatı tatlı seven arkadaşlar :))) buraya

Hayat Bazen Tatlıdır Hayat Bazen Tatlıdır
merhabalar hayatı tatlı seven arkadaşlar :))) buraya ilk yorumumu yazmıştım dizi başladığında ondan sonra vizeler finaller derken bir türlü denk gelemedim... ama bugün yazmaya karar verdim... hayat öğretmen çok tatlı ya, ideal bir öğretmen... ben de öğretmen adayıyım inşallah ben de öğrencilerimin seveceği bir öğretmen olmak isterim açıkçası /:)). evet gelelim dizinin kritiğine öncelikle cerrah ile hayat öğretmenin bir gün evleneceği aklımın ucundan dahi geçmezdi.. ama çok yakışmışlar birbirlerine ya... burak ve gözde gazdan zehirlendiler bunlarında başından bela eksk olmuyor ya. bu arada burak gözdeyi mi seviyor yoksa aklı hala sevda da mı? kafamda deli sorular???
şerif müdür bu filmde müstehak ve nadir hariç en çok güldüğüm insanlardan biri ya.. bir insan doktora geldiğinde bile bu kadar para göz mü olur... " koyun can kasap et derdinde " misali.. birtanem hoca unutmamak için elinden geleni yaptı bizşm ki az kalsın uyyacaktı.. adam zaten uykusuz bir de okula sağlık malzemeleri gelince daha da kötü oldu. bana bir şeyler oluyor deyip duruyor kopuyorum bu adama ben oyunculuğu mükemmel.. geniş aile dizisinde de çok başarılıydı zaten 👏👏.
cerrah ile hayat hocanın akşam yemeği macerası da çok güzeldi... ben diyorum hayat hoca bu kadar beceriksiz miydi? meğer numaraymış bir ara gerçek sandım, sonra suyu bilerek dökünce jeton düştü...tabi sonra gelen yemekler harikaydı, masada öyle. zaten hayat ❤cerrah sizde çok tatlısınız ya.
asya nedim ' e gerçekten aşık olmuş demek hani dalga geçiyordu. abidin ' e de çok acıdım ya asya ' nın gerçekten onu sevdiğini sanıyor.
evet yorumun sonuna geliyorum sevda burağı sevdiğini söyleyince koray çok kötü oldu... ve koray ' a sevdiğini söyleyemeden araba çarptı. ah ne kötü oldu içim parçalandı ya... yeni bölümünü merakla bekliyorum görüşmek üzere iyi geceler :)))🐾🌿

Oy Ver

3.9
Berbat Sıkıcı Ehh işte Güzel Harika
Berbat

Yorum Yaz

Yorumlar

Yorum Yaz

:: Günlük Diziler ::
:: Dizi Rehberi ::

reklam veriletişim • © 2024 YazarOkur Dizi.